Za Lavove je danas idealan dan za ulaganja, a Vage će napokon pronaći rješenje porodičnog problema koji ih muči

OVAN

Moguće da ćete se osjećati usamljeno, društvo  prijatelja danas će biti pravi melem za vas. Prosvjetni radnici će imati pune ruke posla, a ostali će uglavnom provesti uobičajeni radni dan. Pripazite na ishranu.

BIK

Još samo malo strpljenja, uskoro će stvari na ljubavnom planu da vam krenu od ruke. Nemojte odustajati, danas vam je više nego ikada potrebna dobra volja i optimizam. Napokon će vam se pružiti prilika da pokažete vašu kreativnu stranu na poslu. Potrebno je da se više bavite sportom.

BLIZANCI

Danas nastojite unijeti više mašte i fleksibilnosti u odnos sa partnerom. Očekuje vas rasprava sa nadređenim, popustite i uradite šta se traži od vas. Budite iskreni prema svima.

RAK

Pokušajte pokazati više razumjevanja prema voljenoj osobi, nastojite biti strpljivi i blagi. Na poslu ćete doživjeti frustracije, pokušajte napraviti balans i iskontolisati se. U dobroj ste formi.

LAV
Potreban vam je izlazak, prijati će vam društvo sa starim poznanicima. Ne budite u dilemi, danas je idalan dan da uložite u vaš biznis. Odlično se osjećate.

DJEVICA

Danas je dan kada ćete u ljubavnim temama tražiti visoke ideale. Rezultat će biti zbunjenost druge strane. Skoncetrišite se na nove ideje na poslu, prijati će vam promjene. Moguće su migrene.

VAGA

Na pomolu je rješenje nekog porodičnog problema koji vas je dugo mučio, napon ćete naći zajednički jezik. Očekuje vas nepredvidiva situacija na poslu, pokazati će se da ste i odličan psiholog čime ćete prikupiti dodatne bodove u poslu. Dobar utjecaj alternativnih terapija.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete biti nervozni, jedino vam može pomoći ako se opustite u ugodnom društvu. Nećete biti zadovoljni odlukom nadređenih, ali ne dozvolite da vas to pokoleba. Osmislite pitanja prije nego što ih postavite.

STRIJELAC

Vaši prijatelji će upoznati drugu stranu vaše voljne osobe. Bit će vam ugodno i drago zbog toga. Osjećati ćete da vam nadređeni ne poklanjaju dovoljno pažnje i da zaslužujete više. Što zamislite, to i ostvarite.

JARAC

Pronaći ćete način da malim koracima pređete veliku udaljenost do nečijeg srca. Bit ćete na dobitku. Očekuju vas iscrpljujuća pregovaranja na poslu. Bit ćete dobro.

VODOLIJA

Moguć je iznenadan poziv za izlazak na kom je zagarantiran dobar provod i ugodno društvo. Postići ćete dobar dogovor. Potrebno vam je više sna.

RIBE

Napokn ćete bez pritiska  uživati s voljenom osobom. Oni koji su još sami dobro se zabavljaju. Zasitili ste se posla koji radite trenutno i zamišljate sebe na novoj poslovnoj poziciji. Poradite na fleksibilnosti tijela.