Mjesečni horoskop: Pročitajte šta možete u novembru očekivati na ljubavnom i poslovnom planu

OVAN

Poboljšanje u ličnim odnosima dat će vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činit će im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Bit će u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu bit će velik. Odmarajte.

BIK

Oni u čvrstim vezama uspijevat će diplomacijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali bit će u iskušenjima i izazovima da naglostima uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događat će se i na poslu. Jednu saradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.

BLIZANCI

Ovaj mjesec bit će malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mjestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni, a neki će se potruditi uljepšati svoju radnu sredinu.

RAK

Ovaj mjesec pokušajte slijediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispunit će se ona druge strane. Najviše brige imat ćete oko financija. Bit će gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići ne na neočakivan način.

LAV

Entuzijazam i snaga kako u odnosima, tako i u poslu pratit će vas većinu ovog mjeseca. Mnogima ćete biti primjer osobe koja se snalazi u svim uvjetima i koja zna iskoristiti prave prilike. Manji nesporazumi događat će se na temu procjene rezultata, ali i u jednom prijateljstvu za koje više niste sigurni da li je iskreno.

DJEVICA

Najbolje će proći oni koji budu imali realna očekivanja u ljubavi. Prilike za vježbanje samokontrole, tolerancije, strpljenja i diplomacije susretat ćete gotovo svakodnevno na svim poljima. Prihvatite to i izgradite svoj karakter. Oni koji su još sami ljubav bi iznenada mogli sresti preko prijatelja. Neka prihvate njihov poziv.

VAGA

Ako se upustite u jednu tajnu vezu, moguće je da će vam ona donijeti iznenađenja i određene gubitke. Zato dobro razmislite. Oniu duljim vezama bit će dobro. Na poslu će se pojaviti licemjeri koji će vam se dodvoravati, a mislit će nešto drugo. Budite snažni, profesionalni i skinite s dnevnog reda ono što vam ne treba.

ŠKORPIJA

Neki će maštati o ljubavi ili čeznuti za svojim idealom. Kod onih u paru njihova će najdraža osoba zablistati u punom sjaju tako da će oni sami biti pomalo ljubomorni. Oslonite se na svoj smisao za humor. U poslu ćete se također morati prilagođavati jer će glavnu riječ voditi drugi. Zasad će biti tako, pa se s tim pomirite.

STRIJELAC

Pred vama je mjesec u kom ćete učvršćivati stečene pozicije. Izazovi će se vezivati uglavnom uz financijska pitanja gdje će biti važnih odluka. Proširit ćete kontakte, a neki će i putovati. Ljubavni život bit će zanimljiv. Vaša društvenost dovest će vas do mnogih osoba s kojim ćete dijeliti radosti i brige. Bit ćete zabavni.

JARAC

Učinit ćete dobro djelo prema sebi i partneru ako svoja osobna očekivanja svedete na razumnu razinu. Bez obzira što se volite, okolnosti vam ovaj mjesec neće uvijek ići na ruku. Pritisak na poslu pojačat će se, pred vama su novi izazovi, a vi željni mira i odmora. Morat ćete balansirati, ali vi to dobro znate.

VODOLIJA

Razlučit ćete neke stvari u svom životu do kraja. To će vas otvoriti za nove ljude, a povećat će se i vaše samopouzdanje. Neki će graditi nove poslovne poteze na čvrstim temeljima. Bit ćete smjeli u svojim poduzimanjima. Drugi će putovati, širiti kontakte i sve se više povezivati s ljudima. I u ljubavi.

RIBE

Slobodno vrijeme ovaj ćete mjesec najradije provoditi u društvu svojih prijatelja, pa ako su to i prijatelji vaše najdraže osobe, bit ćete sretni. Poslovne mogućnosti također će biti velike, ali vam se neće svidjeti stil vaših nadređenih koji će pokušati dominirati pod svaku cijenu. Očekivat ćete više poštovanja, a ono bi moglo izostati.

Izvor: ehoroskop.net