Mnogi Ovnovni danas će sanjati o idealnoj ljubavi, ali samo se tješe od događaja iz realnosti

OVAN

Mnogi će danas sanjati o idealnoj ljubavi i tako sami sebe tješiti od onog što im se događa u realnosti. Nije loša metoda. Posao ćete odraditi tek toliko jedva čekajući da odete kući. Tamo ćete se baviti nečim što volite i što vas opušta. Razgibajte se.

BIK

Ako danas izađete, uspjet ćete se zabaviti, no ne očekujte neko zbližavanje. Odnosi će ostati na površnom nivou. Dobro ćete komunicirati i razmjenjivati ideje. Oni koji uče znat će spojiti znanje s kreativnošću. Otkrijte svoju slabu točku.

BLIZANCI

Kalendar vaših ljubavnih događanja sve je bogatiji, pa teško nalazite slobodne termine za sve one koji vam se žele približiti. Neki će planirati velike projekte i graditi kule u zraku. Ostali će raditi tek toliko da posao odrade. Opustite se.

RAK

Vaše ponašanje danas će biti takvo da će vas osobe suprotnog spola rado prihvaćati u svoje društvo. Ni u čemu nemojte pretjerivati. Okolnosti će vam ići u prilog ako budete slijedili prirodu stvari. Male nervoze.

LAV

Lumpovanje s prijateljima danas je izvjesno, a zbog toga bi vam voljena osoba mogla prigovoriti. Pozovite i nju. Malo ćete se hvaliti svojim zaslugama. Nešto od toga je realno, a nešto nije. Pohvalite i druge. Ne posuđujte novac od prijatelja.

DJEVICA

Neki će se opet zateći u iskušenju tajne ljubavne veze. Neće znati što učiniti i kako se postaviti. Treba pričekati. Malim koracima moguće je ponekad napraviti veće pomake nego senzacijama i bukom. Vi to znate. Bit će ugodnih snova.

VAGA

Oni koji se trude razvijati jedno poznanstvo s posla danas će imati dobar vjetar u leđa za to. Drugi, koji su u vezama, su dobro. Kombinirat ćete uhodanu tradicionalnu strategiju s originalim idejama koje vam dolaze iznenada. Pijte više vode.

ŠKORPIJA

Sigurnost i vjera u ljepše sutra potaknut će vas da osobi do koje vam je stalo pristupite s optimizmom. Stvari se opet okreću u vašu korist i otvaraju se nove i nove mogućnosti. Veseli vas što to može potrajati. Ne živcirajte se zbog sitnica.

STRIJELAC

U lične odnose unosti ćete sve više nježnosti i pažnje. To će biti korak naprijed u poboljšanju vaše veze. Zanemarite provokatore koji vam dolaze na vrata kako bi vas unestabilili. Imate dobar vjetar i nastavite. Budite jači od drugih.

JARAC

Nježnost i privrženost bit će glavne odlike dana. Oni u vezama trudit će se svaki slobodan trenutak provesti s partnerom. Premostit ćete svaki jaz uz pomoć lijepe riječi i strpljenja. Bit ćete skloni kompromisima. Odmorite se u prirodi.

VODOLIJA

Oni koji su vezama danas će si dati truda da poboljšaju svoj i partnerov život “u krevetu”. Najviše će vas zanimati neopipljive, tajne teme ili alternativa. Svi ostali poslovi bit će vam dosadni. Idite tamo gdje vam je dobro.

RIBE

Taman kad ste pomislili da ste na konju, uvidjet ćete da se još čvrsto držite magarca. Razmislite. Moguće je da će vam biti predloženo nešto o čemu trebate dublje razmisliti. Zato ne žurite, nego se povucite. Nesanica.

Izvor: ehoroskop.net