Počinje prodaja karata za koncert Stinga u Sarajevu, pogledajte po kojim cijenama

Sutra od 9 sati počinje prodaja karata za koncert Stinga u Sarajevu online i na svim prodajnim mjestima.

Kako je kazao Elvedin Gičević iz servisa kupikartu.ba nikada nije vladao ovakav interes za neki događaj.

Otkako postoji servis www.kupikartu.ba ni za jedan muzički događaj nije vladao ovakav interes kao za prvi koncert Stinga u Sarajevu! Naši serveri su spremni a naše kolege i kolegice na svim prodajnim mjestima širom BiH spremno će dočekati u petak u 9 sati sve zainteresovane koji žele na vrijeme osigurati kartu za ovaj muzički događaj 21. stoljeća“, istakao je Gičević.

Kako je već najavljeno u ponedjeljak, jedna od najvećih muzičkih zvijezda današnjice, Sting, održat će koncert po prvi put u Sarajevu, 19. marta, 2022. u 20 sati u Zetri!

Za sarajevski koncert Stinga, publika iz cijele Bosne i Hercegovine kao i čitavog regiona će imati priliku kupiti ulaznice po najjeftinijoj cijeni na cijeloj evropskoj turneji:

–  parter 69KM

– fan-pit (samo 1500 karata) 99KM i

– tribine (99KM)

Koncertu će moći prisustvovati svi koji pokažu dokaz o vakcinaciji ili preležanom covidu u posljednjih šest mjeseci, a bit će osigurano i testiranje pred dvoranom.

Dva sata Stingovih najvećih hitova činit će okosnicu njegovog prvog nastupa u Sarajevu, ali će istovremeno biti i promocija novog albuma “The Bridge“ koji izlazi 19. novembra i već je najavljen uspješnim radijskim hit-singlom “Rushing Water”.

Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.