Pred Blizancima ugodan i ispunjen ljubavni dan, Škorpije će se osjećati lijepo gdje god da budu

OVAN

Vaša povezanost s društvom i prijateljima i danas će biti naglašena. Voljena osoba će to razumjeti. Poslovi će se danas odvijati uobičajeno, a vi ćete se na radnom mjestu pomalo dosađivati. Privlače vas kolači.

BIK

Okolnosti, ljudi i događaji oko vas navodit će vas na to da dublje promislite o svom položaju u vezi, a bit ćete i emotivniji. Moguće je da ćete se zateći između dvije vatre koje imaju različita mišljenja. Vi ćete po običaju, balansirati. Moguća je kratka glavobolja.

BLIZANCI

Pred vama je ugodan i ispunjen dan u privantom životu. Moći ćete ostvariti većinu svojih zamisli. Ako upotrijebite svoju intuiciju na ispravan način, moći ćete postići mnogo više nego što očekujete. Bit ćete odlično.

RAK

Vjerojatno ćete analizirati svoj ljubavni život više nego inače i tražiti neke sasvim nove puteve. Danas ćete privesti kraju mnoge nedovršene stvari i malo se opustiti s kolegama. Imate pravo i na to. Oslobodite se krutosti.

LAV

Vaša sentimentalnost donijet će blagost koju drugi ne očekuju. Bit ćete poput janjeta koje traži pažnju. Uz takt i diplomaciju možete postići vrijedan dogovor sa šefovima. Bez takta moglo bi biti nadmudrivanja. Budite realniji.

DJEVICA

Osjećat ćete se ugodno u društvu osobe koju volite i možete se lijepo provesti ako zanemarite male obiteljske brige. Male igre oko dominacije na radnom mjestu razotkrivat ćete svojom intuicijom. Oslonite se na nju. Dobro ćete se držati.

VAGA

Vaš partner danas će vjerojatno biti nervozan. Pokušavat će nešto, ali uglavnom će to biti petljanje. Cijene vaš trud, ali na pragu ste novih analiza i mogućih inventura. Počinjete sagledavati rezultate. Budite ono što jeste.

ŠKORPIJA

Danas ćete se osjećati dobro bilo da ostanete kod kuće u društvu voljene osobe, bilo da izađete van. Iako će izgledati da vas drugi protežiraju, nije baš tako. Zabavni ste i sposobni, a to se sada i traži. Gimnasticirajte.

STRIJELAC

Pred vama je jedan frustrirajući dan u ljubavi. Najbolje je da se privremeno osamite i pričekate. Ako malo bolje pogledate što se oko vas događa na poslu, naći ćete mnogo razloga za zadovoljstvo. Preispitajte se.

JARAC

Bit ćete raspoloženi za šale i lumpanje, a nedostajat će vam jasan cilj i sabranost u pitanima emocija. Umjetnici će danas biti posebno nadahnuti za velika i kvalitetna djela. Za sve vrijedi da se treba malo bolje organizirati. Držite se zlatne sredine.

VODOLIJA

Za vas nema više ni prepreka, ni boljki. Ljubavni život vam je stabilan i ono što vam često izmiče iz ruku – uredan je. Danas ćete se baviti dvijema stvarima: jedno su financijske kalkulacije, a drugo su poslovni kontakti i korespondencija. Samo budite i dalje svoji.

RIBE

Bit ćete rado viđen gost u mnogim društvima, pa slobodno prihvatite pozive koji slijede. Niko nije izgubljen u samoći, a na vama je da to pokažete svojim primjerom. Pomozite kolegi ako treba. Prošetajte na zraku.