Pred Rakovima je danas bogat društven život, Vage će dobiti zanimljivu poslovnu ponudu

OVAN

Oni koji se osjećaju emotivno prazni ili nezadovoljni pobjeći će u svoj svijet mašte gdje će se naći svega što im nedostaje. Dobar je dan za sve kreativce i umjetnike. Nadahnuća neće nedostajati, a znat ćete se i izraziti. Ne trebate žuriti.

BIK

Ako ne uspijete baš u svim svojim namjerama, znat ćete sve okrenuti na šalu ili ćete se jednostavno distancirati. U poslovnim potezima kombinirat ćete intuiciju i znanje. Bit će to hvale vrijedan spoj koji vodi naprijed. Bogati snovi.

BLIZANCI

Držat ćete se kuće i kuhače. Oni u stabilnim vezama neće izlaziti van, a samci će maštati gledajući dobar film. Vaši saradnici će vas podržavati, ali nisu svi iskreni. Otvorite širom oči kako bi prepoznali one koji su pravi. Pokušajte živjeti urednije.

RAK

Danas je dan koji vam obećava bogat društveni život. Oni koji još traže srodnu dušu neka svakako izađu van. Bit će im lijepo. Vaša financijska stiaucija izgledat će vrlo obećavajuća, ali vi sami brzo ćete detektirati slabosti koje treba ukloniti. Slušajte sebe.

LAV

Ako se upustite u konkretnije zbližavanje s osobom do koje vam je stalo, polučit ćete zavidan rezultat. Pojavljuju se sponzori koji daju obećanja. Ipak, neka od njih nisu realna, pa provjerite na čemu se temelje. Budite racionalni.

DJEVICA

Danas ćete se osjećati snažno i sigurno. Neki će potrošiti novac kako bi impresionirali osobu koju vole. Poslovi s nekretninama napreduju. Dinamično će biti i zaposlenim u socijalnim službama. Također ste maštoviti. Povećanje apetita.

VAGA

Moguća je dobra zabava ili izlazak na kojem će vam partner pokazati svoju humaniju stranu. Pred vama je zanimljiva poslovna ponuda ili ugovor. Izvana izgleda dobro, ali intuicija vam govori da nije realna. Sagledajte cjelinu.

ŠKORPIJA

U ljubavnim pitanjima trebat će poslušati stav partnera. Trenutačno je osjetljiv, ali dobronamjeran. Svakako provjeravajte legalitet onog što radite ili onog što vam je ponuđeno. Treba razlučiti neke stvari. Jača vaš apetit.

STRIJELAC

Bit ćete vrlo dobri i popustljivi prema drugoj strani. Neki će se ponašati kao anđeo čuvar koji uvijek pomaže. Moguća je najava za veće proširenje poslova koja će kod vas izazvati neskriveno zadovoljstvo. Ipak, budite realni. Provjerite krvnu sliku.

JARAC

Blistat ćete i zračiti emotivnošću koju će svi oko vas prepoznavati. Oni koji su sami privlačit će druge poput lampe. Moglo bi doći do malog disbalansa između vas i vaših nadređenih. Nije strašno, radi se o usaglašavanju. Nervoza.

VODOLIJA

Vezani će dati sve od sebe da uveseljavaju partnera svojim kulinarskim umijećem ili hobijem. Uspjet će. Neko od vaših kolega predložit će vam posao u fušu koji je u sukobu interesa s onim što radite. Dobro razmislite.

RIBE

Pred vama je prelijep dan za izlaske i druženja kojih bi moglo biti u mnogo. Uživat ćete u svakom trenutku. Sve što danas budete radili na poslu činit ćete s lakoćom kao da se radi o nekoj zabavi. Svedite svoje ambicije u realne okvire.

Izvor: ehoroskop.net