Banjalučanin osumnjičen da je izbo dvije osobe, a treću zaključao u podrum

Banjalučka policija uhapsila je jednu osobu iz Banjaluke zbog sumnje da izbola dvije osobe, a jednu zaključala u podrum, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, lišili su slobode lice inicijala D.N. iz Banjaluke zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo tri krivična djela “Tjelesna povreda“ i krivično djelo “Protivpravno lišenje slobode“.

Lice D.N. se sumnjiči da je dana 03.12.2021. godine, oko 17:15 sati u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, fizički napalo oštećeno lice Z.G. iz Banje Luke, a potom ga ubolo nožem u predjelu desne noge.

Takođe, D.N. se sumnjiči da je dana 02.12.2021. godine, u 06:15 sati u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, fizički napalo oštećeno lice S.A. iz Banje Luke i potom ga ubolo nožem u predjelu glave.

Postoje osnovi sumnje da je D.N., 02.12.2021. godine u 18:00 časova, fizički napalo oštećeno lice N.S. iz Banje Luke, u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci.

Lice D.N. ga je potom odvelo i zaključalo u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjeno.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.