Foto/ Javnost osudila poznatu manekenu zbog fotografije kupanja s djecom: “Nije u redu prema tvom sinu”

Slavna manekenka Chrissy Teigen izazvala je raspravu u komentarima jednom od svojih posljednjih objava na društvenim mrežama.

Naime, Chrissy je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se kupa sa svojom djecom, petogodišnjom Lunom i trogodišnjim Milesom.

Fotografija na kojoj se Chrissy veselo smije sa svojom djecom dok snima selfie, izazvala je podijeljena mišljenja njenih pratitelja.

“Ne! Ovo nije primjereno pred vašim sinom”; “Kupanje sa svojom djecom nije normalno”; “Ovo je bolesno”; “Neke aspekte života trebala bi zadržati za sebe Chrissy”; pisali su jedni, no bilo je i onih koji ne vide ništa sporno u fotografiji.

Biti gol nije seksualno osim ako ne učinite nešto seksualno dok ste goli. Ako mislite da će taj dječak gledati u golo tijelo svoje mame i razmišljati o seksualnim mislima, onda to govori više o vašoj izopačenosti nego bilo što drugo. Golo tijelo je prirodno“, “Ljubav“, “Preslatki ste“, dodali su drugi.

Podsjećamo, Chrissy se našla također na udaru kritike ranije ove godine zbog skandala u kojem je optužena za cyberbullying.

Courtney Stodden, koja se identificira kao nebinarna osoba, optužila je manekenku da joj je jednom napisala da oduzme sebi život.

Teigen se brzo javno ispričala, a zbog svega je izgubila milione pratitelja na društvenim mrežama.