Ovnovi bi dan trebali provesti sami, Škorpije razmišljaju o osobi s posla

OVAN

Ako imate potrebu današnji dan provesti sami, učinite to. Ako se želite povjeriti dragom prijatelju, može. No ne očekujte ljubavni dvojac. Možete biti sretni što nemate puno posla jer danas niste baš u top formi. Odradite ono što morate i opustite uz sadržaje koje volite. Pustite i razmišljanja.

BIK

Vjerojatno ćete osjećati kako možete uživati u sasvim običnim stvarima i da vam uza ljubav ne trebaju atrakcije. Potrudite se dobro organizirati radne sate kako bi spremno dočekali ono što dolazi i imali energije da to obavite. Ostanite mirni.

BLIZANCI

Vi ćete željeti riješiti stvari pod svaku cijenu, a baš takav pristup neće biti učinkovit. Preostaje vam strpljenje. Vjerojatno ćete osjećati novi val energije zbog kojeg ćete početi djelovati aktivnije i pozitivnije prema drugima u radu. Radite.

RAK

Mali nemiri povezani s vašom obitelji iz koje potičete nakratko će vas unestabiliti, ali vaša veza je i dalje kvalitetna. Iznutra ćete biti nestrpljivi da dokažete svoje postavke, no cijeli dan morat ćete slušati i uvažavati druge. Kratki duševni nemir.

LAV

Ako danas pokušate obogatiti svoj ljubavni život putem neke svoje maštovite ideje, to baš i neće uspjeti. Uživat ćete u opuštenijem tempu rada. Neki će čak i pretjerati u ležernosti. Dobro je raditi bez stresa, ali napravite što treba. U strahu su velike oči.

DJEVICA

Dok ćete se vi truditi ljubaznim ponašanjem i konvencijama održavati sklad u vezi, iznutra će vas pomalo razdirati male sumnje. Objektivno stojite dobro i drugi vas podržavaju, ali iznimno i prolazno danas bi netko od kolega prema vama mogao biti destruktivan. Izdržite.

VAGA

Konačno ulazite u konstruktivnije osobno razdoblje kad kritike na vaš račun odlaze u nepovrat. Veselite se. Bit ćete usredotočeni na ljude i druženja, tako da o poslu danas nećete mnogo misliti. Radit ćete automatski. Snalazit ćete se.

ŠKORPIJA

Neki će pomalo razmišljati o jednoj osobi s posla koja im je zapela za oko. Neće biti sigurni o čemu se tu radi. Misli o poslu dolazit će same od sebe, ali bit će staložene, pozitivne i ambiciozne. Dan je dobar za nove planove u miru. Zaboravite na sve bar na tren.

STRIJELAC

Malo je toga što vas u ovom trenutku može omesti na vašem ljubavnom putu. Sve se razvija dobro, a vi ste zadovoljni. Danas ne slušajte prijatelje ako vam izraze svoje mišljenje o jednoj vašoj poslovnoj ideji. Neće vas razumjeti. Naspavajte se.

JARAC

I danas se možete odlično provesti i biti gost neke atraktivne zabave. Voljena osoba slijedit će vas u stopu. Oni koji vole sport naći će se na nekoj napetoj utakmici. Ostali će uživati malo radeći, malo se zabavljajući. Vrijeme je za više gimnastike.

VODOLIJA

Od današnjeg dana ne očekujte previše. Dobar je za unutrašnje inventure, ali bez konačnih zaključaka. Razmišljat ćete o tome da li vas i koliko šef voli, kakvi su vam odnosi sa suradnicima i volite li svoj posao. Prespavajte do sutra za odluku.

RIBE

Bit ćete popularni i rado prihvaćeni u svakom društvu. Ako ste još sami, izađite među ljude barem na kafu. Danas biste mogli dobiti informaciju o jednom vašem uspjehu koji će odjeknuti. Bit će vam draog zbog toga. Držite se svog plana.