Ovnovi danas rado dijele sve s drugima, Vage zagonetne da bi privukle druge

OVAN

Rado ćete sve dijeliti s drugima, pa tako i sa svojom najdražom osobom. Danas se nećete odvajati. Uspjet ćete se dogovoriti oko svega jer nećete biti kruti, a i druga strana imat će opušten stav. Pomozite svojim znanjem.

BIK

Mnogi će se i danas jako dobro zabavljati, a oni koji su zaljubljeni istinski će uživati. Bit ćete zadovoljni. Ulazite u novu poslovnu fazu kad će sve teći opuštenije. Spremni ste otvoreno surađivati sa svima. Nema potrebe za žurbom.

BLIZANCI

Zamišljat ćete se u nekoj drugoj ulozi od ove koju sad živite. Najradije biste pobjegli, ali nemate kud. Osjećate da vam je na poslu sve napornije jer su zahtjevi veći, a tu je i pritisak koji se pojačava. Ne idite preko svojih granica.

RAK

Male nestabilnosti u odnosu s voljenom sobom bit će povezane s temom dominacije. Brzo ćete se usaglasiti. Ne inzistirajte da bude po vašem jer vas neće razumjeti. Odradite ono što trebate i budite strpljivi. Pijte više vode.

LAV

Zabavljanje i ljubav i danas će vam biti prva stvar. Oni u vezama potpuno će se predati voljenoj osobi. Trebalo bi zapeti, a vama se još uvijek ne da. Što dulje budete razvlačili, više će se zaostataka nakupiti. Naspavajte se.

DJEVICA

Pokušat ćete zanemariti brige i usredotočiti se na ono pozitivno što postoji u vašem odnosu. Danas će vjerojatno oslabiti koncentracija za ozbiljnije zadatke. Oni čiji je posao ležeran proći će dobro. Ostali neka paze. Budite zreliji.

VAGA

Ponašat ćete se zagonetno i na taj način privlačiti drugu stranu. Ipak, radi se o pravom blefu. Glumite tajanstvenost. Ono što radite vama se čini lako i nezahtjevno, no to isto ne misle i drugi oko vas. Uputite ih. Nježni snovi.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan u kom ne samo da ćete biti zabavni, nego ćete i ljubaznim stavom i ponašanjem pridobivati sve oko sebe. Pohvale vam gode i potiču vas na daljnja poduzimanja. Istovremeno drugi traže pomoć od vas. Prošetajte.

STRIJELAC

Lijepim riječima vi ćete otvoriti svaka vrata, pa i one osobe čije se srce sporije grije. Poslužite se kavalirskom metodom. Nalazite se između više mogućnosti. Prisjetite se koji su vaši ciljevi i neka vam oni budu kriterij. Razmislite o novim ciljevima.

JARAC

Shvatit ćete da i malim koracima možete preći veliku udaljenost do nečijeg srca. Bit ćete na dobitku. Kod nekih će se pregovaranja oko novosti u poslu protegnuti i na današnji dan, pa ćete odgovarati na mailove ili pozive. Bit ćete dobro.

VODOLIJA

Morat ćete se bolje prilagođavati drugima, jer bez toga neće biti ni bliskosti ni ljubavi. Budite diplomat. Pustit ćete neka se stvari razvijaju polako i tokom vremena jer vam posao trenutačno nije prioritet. Potrudite se više.

RIBE

Danas bi obitelj iz koje potječete mogla od vas zahtijevati mali angažman. Partner će vas razumjeti. Malo je toga što vas sada može zaustaviti. Svladali ste sve lekcije i možete vi iste održati drugima. Samo nemojte žuriti.