Tanja Savić podnijela zahtjev za razvod, Draško Stanivuković razlog?

Tanja Savić, popularna folk pjevačića, podnijela je zahtjev za razvod od supruga Dušana, javljaju srbijanski mediji.

Zašto je ovo zanimljivo, obzirom da ne pratimo estradnu folk scenu, jeste činjenica da već mjesecima kruže glasine da je u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem.

Upravo ta njena odluka izazvala je ponovno burne reakcije Jovančevića, koji je već ranije prijetio Drašku te mu poručio da “jede njegove ostatke” i da je Tanja još uvijek njegova zakonita žena.

U jednom trenutku je čak govorio javno kako će Drašku poslati intimne snimke s Tanjom “da ga nešto nauči”.

Draško Stanivuković i Tanja Savić u centru tabloida: ‘Gradonačelniče, šaljem ti naš por**ć pa uči!’

Tanja se od supruga razdvojila prije godinu i po. On živi u Australiji, dok je ona s djecom u Srbiji.

Podsjećamo, Tanjina i Draškova veza navodno datira još od siječnja ove godine, kada su zajedno fotografirani na planini Jahorini.

Iako se nagovještavalo da su prekidali vezu, čini se kako je njihova ljubav opstala, a Draška su nedavno i novinari upitali da prokomentira medijske napise o vezi sa Tanjom.

Banjalučki gradonačelnik nije demantirao da su u vezi.

Ono što je meni važno reći je da sam ja postao gradonačelnik Banje Luke isključivo svojim radom i posvećenošću. Neko sam tko zna da nekada u životu ne ide sve kako želite, ali isto tako apsolutno bježim od žutog tiska i takvih natpisa. To nije nešto na što ja stavljam akcenat i ono što ne želim jeste da, u bilo kojem segmentu, takva vrsta špekulacija zasjeni sve ono krupno što radimo i što smo postigli“, rekao je tada između ostalog.