Bikovi danas očekuju promjene koje dugo žele, Škorpije sklone porodičnom miru

OVAN

Nećete štedjeti svoje pregovaračke sposobnosti kako bi još više pridobili osobu do koje vam je stalo. U svakoj arhivi vi ćete danas naći nešto za sebe. Mnogi će prekapati po starim poslovima i izvješćima. Idite malo van na sunce.

BIK

Pomalo ste umorni od obećanja i očekujete promjene koje želite. Vjerujete s pravom u ljepše sutra. Ne treba srljati u nove projekte pod svaku cijenu. Bolje je prvo proanalizirati kamo vas oni mogu dovesti. Nađite vremena za sebe i svoj mir.

BLIZANCI

Vjerojatno ćete posumnjati u iskrenost voljene osobe ili će biti obratno. Ništa ne dokazujte pod svaku cijenu. Drugi oko vas pomoći će vam da posao obavite bolje i da budete učinkovitiji. Oslonite se na njihove upute. Ne uzimajte stvari previše k srcu.

RAK

Znat ćete se izraziti i pokazati svoje strasti. Ali ono najdublje emotivno ispunjenje ipak će izostati. Na trenutke ćete pomisliti na sve ono što biste željeli promijeniti u svom poslu. Jednako brzo ćete to i zaboraviti. Ne prigovarajte.

LAV

Uspjet ćete naći niz izgovora da sakrijete svoje osjećaje ili da ne pokažete koliko vam je zapravo stalo. Imate odlične ideje, a situacija polako sazrijeva. Uskoro ćete ih moći primjeniti u praksi. Pripremite se. Budite realni.

DJEVICA

Mogući su prolazni ljubavni promašaji na temu erotike. Ništa ne činite ako ne ide kako treba. Mali financijski izdaci nakratko će vas zabrinuti, no kako znate da imate dobre temelje, odbacit ćete brige. Provjeravajte rok namirnica.

VAGA

Mala zbunjenost pojavit će se zbog neočekivanog angažmana oko vašeg doma. Partner će vas razumjeti. Dogadaji vam idu u prilog. Zato se ne zabrinjavajte zbog prolaznog stresa koji se pojavljuje danas. Male brige.

ŠKORPIJA

Bit ćete skloni obiteljskom ozračju, miru ili boravku u vlastitom domu. Ako ste u vezi, danas ostajete kod kuće. Ne zanima vas niti komadić slave, nego predan rad kojim se stječe ugled i poštovanje drugih. Na dobrom ste putu.

STRIJELAC

Moguće je da će vam danas dosaditi tulumariti s društvom, pa ćete se povući u svoj svijet intimnosti s partnerom. Od vas se očekuje sve veći angažman, a time raste i vaša odgovornost u poslu. Budite svjesni toga. Zanemarite negativne ljude.

JARAC

Vaša veza danas će dobiti jednu novu dimenziju jer će ojačati povjerenje između vas i voljene osobe. Mnogi će se zamisliti o svom poslu i gledati kako unaprijediti svoja znanja i stručnost. Danas ćete sve gledati na daleko.

VODOLIJA

Svojom pričom i ponašanjem danas ćete pridobiti osobu do koje vam je stalo. Bit ćete zanimljivi i zabavni. U fazi ste kad želite svesti stare račune, ali već vas zovu novi suradnici i potiču na nove saradnje. Idite korak po korak.

RIBE

Onima koji su u dužim vezama odjednom će dosaditi ovaj frustrirajući period i imat će snage odvesti partnera u spavaću sobu bez obzira na sve. Znate da se vaš posao razvija dobro i drago vam je što je pred vama još novih prilika. Opustite se.