Bikovi uzimaju kratki predah od ljubavnih očekivanja, Lavovi danas stvaraju nove kontakte

OVAN

Teško ćete nalaziti ravnotežu u osobnim odnosima. Povucite se, primirite se i budite strpljivi realist. Vaše poslovne želje bit će jedno, a realne mogućnosti drugo. Ipak, ako krenete raditi ono što možete, rezultati će vas razveseliti. Emotivne frustracije.

BIK

Uzet ćete kratki predah od ljubavnih očekivanja i to će biti dobro. No ni sami danas nećete naći mir u duši. Nakon podneva dobit ćete informaciju da je jedan dotok novca prekinut ili otkazan posao koji bi ga donio. Ne tugujte. Pozabavite se metodama relaksacije.

BLIZANCI

Dok vi ljubite svom snagom, u vama raste nestrpljenje. Morat ćete se malo bolje kontrolirati i sve će biti dobro. Pokreću se novi pritisci na poslu i vi ćete se s njima morati suočiti. Više nema odgađanja rokova. Nađite pet minuta za stanku.

RAK

Više se ne bojite svojih tajni ili skrivanja osjećaja. Dobivate novi polet i na konstrktivan način pristupate odnosima. Počinju se slagati neke kockice u vašu korist i to vas veseli. Radite s više volje i učinkovitiji ste. U svakom slučaju slijedi poboljšanje.

LAV

Vjerojatno ćete se dosta kretati među ljudima i tako dolaziti u nove kontakte. Moguće je i lijepo putovanje ili izlet. Nećete mnogo birnuti o sutra. Vaše poslovne ambicije već su sasvim jasne, a vi predano radite da ih ostvarite. Budite na svježem zraku.

DJEVICA

Možete očekivati još jedan dan u kom će biti mnogo kontakata i prilika za druženja. Bit će vam ugodno i lijepo. Novo ili staro bit će dilema koju ćete polako rješavati u svojoj glavi prije ponedjeljka. Kako god bilo, vama je dobro. Zabavite se.

VAGA

Male igrice kojim želite potvrditi što vam jest, a što nije važno u privatnom životu bit će današnji glavni događaji. Ne sanjate o nečem nerealnom, ali očekujete da se više fokusirate na svoje snove. Imate pravo na njih.

ŠKORPIJA

Odoljet ćete svakoj provokaciji i naći mir u svojim privatnim odnosima. Osjetit ćete olakšanje i popuštanje napetosti. Oni koji se bave izazovnim i istraživačkim profesijama danas bi mogli doživjeti uspjeh koji su dugo čekali. Konačno imate pozitivan stav.

STRIJELAC

Ako pokušate učvrstiti svoj odnos pod svaku cijenu, danas to nećete uspjeti. Prpustite se sadašnjosti i uživajte u njoj. Osmišljavajući novu radnu strategiju pada vam na pamet misao kako niste potpuno zadovoljni prihodima. Ne budite pohlepni.

JARAC

Poželjet ćete svoje osjećaje izraziti ili ih povjeriti nekom tko nije upleten u vašu ljubavnu priču. U tome ćete biti revni. Danas će vam se ono što radite učiniti nestabilnim ili će vas jedna sitnica potaknuti da shvatite da ništa nije sigurno. Posjetite zubara.

VODOLIJA

Dok vi vedrite, partner oblači ili čak i plače. Ovog plačka (plačku) morat ćete utješiti svovjim humorom i toplinom. Važno je gledati kamo idete. Vaš put uvijek je dug i dalek. Tako vam se čini i do sutrašnjeg radnog dana. Razvedrite druge humorom.

RIBE

Vaše ljubavno nebo je otvorenije za kvalitetnije osobne odnose. Priznat će vam da vas ipak vole. To je dobro. Neki vaši neprijatelji napokon će vas ostaviti na miru. Radit ćete sabranije, bit će vam ugodnije, a ni rezultati neće izostati. Porast energije.