Lavovi danas trebaju biti pažljiviji s voljenom osobom, Jarčevi danas frustrirani

OVAN

Većina vas danas će se povući u svoj svijet mašte i tu će vrtjeti svoj film. Bit će to utočište od stvarnosti. Ne želite da vas uspoređuju s drugima, ali za takvu unikatnu poziciju treba se i potruditi. Dobro se naspavajte.

BIK

Nema prepreka za vaše ljubavne zamisli. Voljena osoba podržat će svaku vašu ideju, pa makar ona bila i ludost. U nekima od vas čuči konzervativac koji ne da onoj drugoj naprednijoj strani da se razvije. Kontrolirajte se.

BLIZANCI

Ovaj dan pun obećanja provest ćete u ugodnom čavrljanju s voljenom osobom. Razumjet ćete se. Na poslu se neće događati ništa posebno novo. Vaša znanja doći će do izražaja čak i u malim stvarima. Uglavnom možete sve.

RAK

Ne postoji recept kako poboljšati vezu, a svakako se to ne može “na dugme“. Potrebno je strpljenje i tolerancija. Dobro ćete komunicirati sa svojim suradnicima. Neki će vam povjeriti svoje brige ili nezadovoljstvo poslom. Ne idite preko svojih granica.

LAV

Pred vama je dan kad ćete morati biti malo pažljiviji s voljenom osobom. Poklonite joj neki mali dar. Krećete u nova osvajanja konkretnih rezultata. Radi se o novcu. Osmišljavate nov način zarade. Družit ćete se s mladima.

DJEVICA

Male ljubavne frustracije protegnut će se i na današnji dan. Uz takt i strpljenje sve ćete uspjeti riješiti. Ne pravite buku ako to nije nužno. Svaki posao može se obaviti jednako učinkovito i u tišini. Ne tugujte za prošlošću.

VAGA

Naći ćete u sebi dovoljno snage i optimizma da nadvladate ovu prazinu koja vas muči već neko vrijeme. Bit ćete spretni i snalažljivi, a u isto vrijeme sposobni čitati između redova. Dobro ćete procjenjivati stvari. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Ohrabreni prethodnim danima, vi ćete danas pokazati maksimalnu ljubaznost u privatnim odnosima. Cijenjeni ste zbog svog znanja. Bit ćete svjesni toga, a neki i ponosni. Danas otkrivate nove tajne. Prošetajte na zraku.

STRIJELAC

Vaša emotivnost danas će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nježnosti. Danas ste rastrgani između više opcija. Pokušajte se usredotočiti na svoj dio posla i ne pitajte previše za druge. Prošetajte prije spavanja.

JARAC

U osobnim odnosima danas biste se mogli osjećati pomalo frustrirano. Znate da može oblje, ali okolnosti ne daju. Možda će vam se činiti da vas provociraju, ali zapravo vas žele bolje pokrenuti. Pokažite svoje ambicije. Emotivne frustracije.

VODOLIJA

Neobavezna druženja uz kavicu danas bi samcima mogla donijeti jedno novo poznanstvo koje obećava nešto više. Lakoća s kojom radite neće biti proporcionalna vašim rezultatima. Stoga će netko pitati da li radite dobro. Imate sasvim dovoljno snage.

RIBE

Nećete baš biti vješti u izražavanju svojih ljubavnih želja. Partner će iz vas izvlačiti kliještima, ali bit ćete emotivni. Moguće je da ćete se na poslu osjećati kao da ste razapeti na križ. Svatko će vući na svoju stranu, a vi ćete biti u sredini. Vrijeme je da odrastete.