Lavovima partner danas “jede iz ruke”, Škorpije uspijevaju sve loše okrenuti na šalu

OVAN

Odlično ćete se snalaziti u osobnim odnosima jer će vam vaša mašta i intelekt biti saveznici. Samo važite svoje riječi. Neko izdaleka mogao bi vam pružiti ruku suradnje ili predložiti nastavak stare povezanosti poslom. Razmotrite pažljivo sve opcije.

BIK

Od ideje do realizacije dug je put, a danas ćete malo skrenuti u svijet iluzija. Promatrajte osobu pred sobom kakva jest. Vjerojatno će se netko od vaših nadređenih danas osramotiti zbog neprofesionalizma i to će biti trač dana. Odvojite pšenicu od kukolja.

BLIZANCI

Vas kao da ništa ne može zaustaviti u zabavama. Ipak, dio današnjeg dana morat ćete posvetiti obitelji. Poslovi će se danas odvijati uobičajeno, a vi ćete se na radnom mjestu pomalo dosađivati. Budite ono što jeste.

RAK

Dopustit ćete sebi malo više uživancije i prepuštanja spontanosti. To će unaprijediti vašu vezu. U poslovnom korespondenciji pokazat ćete se kao vrlo izražajna osoba koja zna slikovito opisati svoja očekivanja. Povežite se s ljudima.

LAV

Vaša najdraža osoba danas će vam jesti iz ruke. Bit će osjetljiva. Tražit će vašu zaštitu i nježnost. Nedostajat će vam takta i strpljenja za neke vaše suradnike koji se nisu najbolje snašli. Nađite vremena i za njih. Treba vam više sna.

DJEVICA

Osim što ćete i dalje dobro tulumariti s društvom, danas ćete se pobrinuti i da se omamite. Pazite dokle idete. Poslužit ćete se vrlo kreativnom idejom kako bi rješili jedan mali poslovni problem. Nemojte se napiti.

VAGA

Malo je toga što bi vas danas moglo oraspoložiti u emotivnom pogledu. Izdržite još jedan pomalo dosadan dan. Bit će mnogo priča i tračeva, a vi budite pametni i nemojte im pridavati značaj. Imate pametnijeg posla. Prošetajte na zraku.

ŠKORPIJA

Uspjet ćete sve okrenuti na šalu ili izaći van gdje ćete se dobro provesti. Odnosi će i dalje biti površni. Danas ćete ili krenuti na manji poslovni put, ili će vas izabrati da uvedete nove suradnike u posao. Budite jasni.

STRIJELAC

Činit će vam se da vam stvari izmiču iz ruku, ali ne brinite. Mnogo je drugih stvari koje su dobre oko vas. Strpljivo ćete čekati početne rezultate jednog posla. Imat ćete razloga za osmijeh. Ne može baš sve biti savršeno.

JARAC

Malo ćete se primiriti i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Bit će to korak naprijed prema zrelosti. Danas ćete raditi bez ikakvog pritiska, opušteno i s voljom. Stvari će se nizati kao same od sebe. Slijedite ritam dana.

VODOLIJA

Vaša povezanost s društvom i prijateljima i danas će biti naglašena. Voljena osoba će to razumjeti. Za neke svoje suradnike bit ćete dobar savjetnik. Znat ćete ih uputiti kako da rade bolje, preciznije i brže. Naspavajte se.

RIBE

Vaš privatni život razvija se dobro, a vi ste sretni. Nema prepreka za ono što želite. Oni koji su sami imaju samopouzdanja za udvaranja. Bit ćete prilično sigurni u sebe i svjesni svojih postignuća. S tom sviješću radit ćete bez ikakvih problema. Vi ste u ekspanziji.