Foto: Sarajevska sehara

Ovnovi danas imaju povećanu potrebu za nježnostima, pred Škorpijama danas stvoren za zabavljanje

OVAN

Vjerojatno ćete imati povećanu potrebu za nježnostima. Bit će bolje onima koji su vezi. Ostali će se osjećati usamljeno. Ukoliko vam se učini da ne odgovarate svim kalupima, u pravu ste. Previše ste zanimljivi za birokraciju. Budite ono što jeste.

BIK

Mnogi će se opet unijeti u jednu priču iz svoje ljubavne prošlosti za koju neće biti sigurni da li je završila. Neobično je da ćete biti odrješiti, ali ćete istovremeno djelovati iz sjene. Ova kombinacija zbunjivat će vaše kolege. Nije uvijek lako.

BLIZANCI

Gotovo da ste se već navikli da vas primjećuju i maze, no danas biste nezrelom gestom mogli povrijediti osobu koju volite. Vjerojatno ćete osjetiti nesklad između poslovnih i privatnih obveza. Morat ćete se bolje organizirati. Prolazni problemi s vidom.

RAK

Ako vas partner stalno promatra i živcira, sjetite se kako je nekome kad ga vi kontrolirate. To je isto. Poradit ćete na tome da vam radna sredina postane ugodnija. Napokon su sazreli uvjeti za to. Otpustite svoje kočnice.

LAV

Mali korak dijeli vas od ljubavnog ispunjenja o kojem ste sanjali. Zato sad nemojte zbrzati niti forsirati stvari. U temama borbe, promjena ili kriznih stanja na poslu i danas ćete briljirati. Odlično se snalazite. Budite oslonac drugima.

DJEVICA

Vjerojatno ste već pokrenuli promjene koje bi trebale donijeti poboljšanje osobnih odnosa. No neće sve ići preko noći. Možete očekivati podršku drugih u svojim nastojanjima. To će vas ohrabriti da radite još predanije. Borite se i budite borci.

VAGA

Naći ćete načina kako izraziti ono što osjećate. To će biti pomak na bolje u vašem privatnom životu. Usudit ćete se raditi sporije, s manje zahtjeva i opuštenije. Nekom će se to činiti previše riskantno. Idite tamo gdje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Pred vama je dan koji će vam donijeti dosta prilika za šale i zabavljanja. Na vam je smao da se otvorite za spomenuto. Malim rezovima vi ćete postizati sve više i više. Odgovarat će vam ići postepeno. Poboljšanje i dobro raspoloženje.

STRIJELAC

Već vam ide na živce što gotovo ništa ne ovisi o vama. Budite strpljivi, doći će i takvo vrijeme. Možete s povjerenjem prepustiti drugima da vode glavnu riječ. Oni će već znati što treba učiniti. Nemojte prigovarati.

JARAC

Što god vi činili u privatnim pitanjima, sada ćete morati poslušati druge. Ne namećite svoj stav. Uslijedit će pregovori između poslovnih partnera i vaših nadređenih, a vi ćete biti spona kojoj nije lako. Dobro se naspavajte.

VODOLIJA

Danas vas neće zaobići udvarači. Mnogi će dvojiti koga izabrati, a oni u duljim vezama uživat će. Ništa vam se ne čini dovoljno atraktivno kao što je ljubav ili kreativan posao. Sve ostalo tek ćete odraditi. Ne forsirajte aktivnosti.

RIBE

Još malo osjetljivosti voljene osobe navest će vas na povećanu pažnju i brigu oko nje. Sve je u redu. Na dnevni red odlazi sve više poslova i tekućih zadataka zbog kojih nećete imati predaha. No vi to sve prihvaćate dobro. I dalje ste puni energije.