Pred Rakovima dan bogat ljubavlju i ispunjen društvenim životom, srodne duše Vagama se nalaze u radnom okruženju

OVAN

Vaše ljubavno raspoloženje bit će u padu, dok će partner imati potrebu za više nježnosti. Budite taktični. Da bi postigli napredak u jednom poslu, trebat će se nečega odreći. Kod nekih je to i financijski izdatak. Danas ste pomalo otkačeni kao vozač.

BIK

Ne dvojite ako nekom želite izraziti ono što osjećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobijediti. Dan je odličan za sve one koji u svoj posao mogu utkati emocije ili se kreativno izraziti. I ostali rade dobro. Imat ćete posebne ideje u vezi novca.

BLIZANCI

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim bistri se. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Danas biste se na radnom mjestu mogli pokazati kao pravi genijalac. Imat ćete sjajne ideje. Manje jedite, više se krećite.

RAK

Pred vama je dan koji bi mogao biti bogat ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Uhvatit ćete se u koštac s novim izazovima. Bit će to prava mala avantura koja će vas i zabaviti. Uredite svoj dom po svojim željama.

LAV

Na trenutke ćete imati potrebu svima objaviti kako se osjećate, a ne trenutke bi sve to sakrili. Rezultat je zbunjenost partnera. Vaši šefovi danas neće biti sigurni što zapravo žele, ali ćete zato vi i vaši kolege znati što treba napraviti. Dajte si oduška u priči.

DJEVICA

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve sretniji i zadovoljniji, a u konačnici i vi sami. U poslovima s ljudima i komunikacijama bit ćete učinkoviti i uspješni. Povežite se sa suradnicima koliko god možete. Vježbajte jogu.

VAGA

Oni koji još traže srodnu dušu neka danas obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine. Iako će vas živcirati prijedlozi drugih, morat ćete prihvatiti činjenicu da su dobri. Opet vrijedi pokazati diplomaciju. Puni ste vedrine i zračite na sve oko sebe.

ŠKORPIJA

Vjerojatno ćete potrošiti više novca nego što ste planirali, a sve s ciljem da nekog impresionirate. Ljubav nema cijenu. Vaši saveznici jačaju, a i vi skupa s njima. Danas toga postajete sve svjesniji, a vaše samopouzdanje raste. Ne znate dokle možete dogurati.

STRIJELAC

U osobnim odnosima dolazit će do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu kako treba. Kojim god poslom da se bavite, danas biste mogli sretno spojiti ugodno s korisnim. Pazite na grlo.

JARAC

Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda. Odličan je dan za kreativno povezivanje s ljudima. Iznjedirt ćete nove specifične načine komunikacije. Stabilni ste i zdravi.

VODOLIJA

Danas nećete osjetiti veće zadovoljstvo u privatnom životu. Vjerojatnije su male frustracije. Lako ćete sarađivati s ljudima oko sebe. Za svakog ćete naći riječ ohrabrenja i osmijeh. Neki će zaista uživati u radu. Budite detektiv.

RIBE

Neki će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mjestu. Obje opcije su jednako izgledne. Svi neopipljivi poslovi razvijat će se odlično, dok će u ostalim djelatnostima vladati istraživački duh. Povežite se s drugima.