Foto: Sarajevska sehara

Rakovi danas zanimljivi u svojim zavođenjima, Ribe zrače samopouzdanjem

OVAN

Mogli biste tražiti izgovor za neke svoje male nepodopštine. Nemojte lagati, nego radije budite iskreni. Vjerojatan je kontakt ili poslovna korespondencija s ljudima povezanim s morem ili vodom. Dobro ćete surađivati. Budite jasniji.

BIK

Današnji dan potaknut će vas da prema svim osobnim problemima pristupate filozofski i sa stilom. Dobivate priliku pokazati svoje umijeće u području kreativnosti, umjetnosti ili dekoriranja stvari. Odmorite donji dio leđa.

BLIZANCI

Male nervoze unosit će prolazni nemir u odnose, ali će vas i poticati da se više angažirate oko istih. Nedostajat će vam osjećaj slobode. Pritisci da izvšite radne zadaće u rokovima sada osjećate kao breme. Vježbajte jogu.

RAK

Vaše lijepo ljubavno razdoblje nastavlja se i danas. Bit ćete zanimljivi kako sebi, tako i svima drugima. Danas biste se u financijskim pitanjima mogli pokazati kao pravi čarobnjak koji može doskočiti svakom problemu. U odličnoj ste formi.

LAV

Nastojat ćete se opustiti u ugodnom krugu vama bliskih ljudi i tako nadvladati nezadovoljstvo osobnim odnosima. Dok čekate odgovore na neka već prije postavljena pitanja, organizirate ljude i kontakte. Odgovori još kasne. Budite strpljivi.

DJEVICA

Trudit ćete se biti opušteniji i zauzeti prijateljski stav kako bi prevladali distancu u osobnim odnosima. Vaše zasluge nisu sporne, ali očekivat ćete da vas malo više maze. Šefovi će to prepoznati, ali bit će i onih neiskrenih. Ništa se ne mora pod svaku cijenu.

VAGA

Ako pokušate načeti jednu staru temu u odnosu s voljenom osobom, ona će vas malo unestabiliti, ali veza vam je i dalje vrlo dobra. Ništa ne možete preskočiti, iako bi to možda poželjeli. Svaku stepenicu treba odraditi od početka do kraja. Poradite na svojoj spontanosti.

ŠKORPIJA

Neki će biti zaokupljeni obiteljskom petljavinom koja im zadaje glavobolju, tako da za ljubav neće imati vremena. Dobri su vam kontakti, ugodne su vam komunikacije, stabilni ste i čvrsti u svojim poslovnim planovima. Neraspoloženje bez pravog razloga.

STRIJELAC

U inače kvalitetne privatne odnose umiješat će se neka pitanja koja su suvišna. Pokazat će se da su ona gubljenje vremena. Ne zaboravite razraditi popis važnijih i manje važnih stvari u poslu, a naročito onda kad razmišljate o promjenama. Cijenite trud drugih.

JARAC

Naići ćete male razlike i opet se ujediniti u skladan par. Bit ćete zadovoljni i skloni uživanju u svakom pogledu. Vaši nadređeni danas će pokazati smisao za kreativnost, ali će u odlučivanju biti neobjektivni. Provjeravajte rok namirnica koje konzumirate.

VODOLIJA

Neki će se previše baviti analizama, a manje ljubavnim djelima. U slučaju da vam nešto nedostaje, okrenite se ovom drugom. Rado biste dobili odgovore na neke teme, pa postavljate dodatna pitanja. Nešto ćete saznati, ali to još nije sve. Vjerujte u ljepše sutra.

RIBE

Ugodni ste za okolinu, cijene vas i vole, zračite samopouzdanjem. Sve su to dobitne kombinacije i za ljubav. Osjećate da u vama raste plima ambicija i da možete sve više i sve bolje. Zbog toga znate da će i rezultati biti jednaki. Nastavite dalje.