Rakovima današnji dan donosi plimu emocija, Jarčevi ostvaruju ljubavne planove bez problema

OVAN

Male erotske vještine bit će vaš način da se približite voljenoj osobi s kojom ste na distanci. Djelomično ćete uspjeti. Rado biste uveli promjene u neka područja rada. Danas ćete se njima malo više pozabaviti. Radit ćete plan u glavi. Ne bojte se istraživanja.

BIK

Već vas pomalo umaraju ljubavne zavrzlame, ali šta je, tu je. Ni danas neće biti mnogo bolje, ali zato vi možete mirnije prolaziti kroz sve. Intelektualni i kreativni poslovi ići će vam od ruke ako se budete ponašali profesionalno. Možda vam neće biti najugodnije, ali razvoj je tu. Ne komentirajte ništa.

BLIZANCI

Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i prepuni dobrih namjera. Ovaj anđeoski pristup doprinijet će pobojšanju vaše veze. Ljubaznost i uviđavanost danas ćete pokazivati više nego itko drugi u poslu. Kolege će to znati cjeniti. Uživajte.

RAK

Današnji dan otkrit će vam pravu plimu emocija, ali sve će se događati na vrlo uravnotežen način. Mnogi će pokazati istinsku ljubav. Kreativci će danas doći na svoje. Briljantne ideje dolazit će im same od sebe, a okolina će im vjerojatno dati podršku. Glavobolja popušta.

LAV

Imat ćete potrebu nadograditi svoje osobne odnose na jedan pomalo formalni način kojim ćete istim oduzeti spontanost. U poslu u kojem surađujete s drugima pojavljuje se iznenadana vijest ili prilika povezana sa smislom za lijepo. Za neke stvari još nije vrijeme.

DJEVICA

Svi koji još traže srodnu dušu danas bi je mogli lako naći preko posla. Neka obrate pažnju na osobe s kojim surađuju. Ugodno okruženje, podrška kolega, kreativnost koja izvire iz svakog poslovnog poteza – sve će vam to današnji dan na poslu učiniti kvalitetnim. Nastavite sa zdravim životom.

VAGA

U toku današnjeg dana možete očekivati sve bogatiji ljubavni život sa zadovoljstvom i s nizom lijepih prilika. Neki će možda baš danas dobiti priliku da oplode svoj novac. Drugi će postati svjesni da stoje sasvim dobro. Male probavne smetnje.

ŠKORPIJA

Toliko ćete se uspješno povezati s drugim oko sebe da ćete zaboraviti na kritike, obmane i provokacije. Opustit ćete se i uživati. Neke stvari jednostavno takve trebaju biti i ne možete ništa protiv toga. Prihvatite li situaciju, bit ćete učinkovitiji. Nakon napora, odmorite.

STRIJELAC

Možda će vas voljena osoba iznenaditi jednim prijedlogom koji će na vas djelovati poput malog šoka. Vaše zasluge ipak će izaći na vidjelo, a na vama je da se još malo strpite dok se to ne dogodi. Prvo razmislite, onda skočite.

JARAC

Ostvarivat ćete svoj ljubavni plan bez ikakvih problema, gotovo glatko. Sve će vam ići na ruku, a osmijeh će stalno biti na licu. U svim poslovima koji su povezani s odnosima s ljudima danas ćete postići zavidne rezultate. Ostali će lijepo sarađivati. Nema ni briga ni prepreka.

VODOLIJA

Danas ćete istinsku sreću naći preko vaših prijatelja ili u njihovom društvu. Prepustite im se s povjerenjem. Doći će do poslovne korespondencije koja će vas umoriti. Radi se o prilično zahtjevnom načinu izražavanja. Slobodno maštajte.

RIBE

Pred vama je dan iznimno dobre komunikacije između vas i voljene osobe. Kao da će na vaša usta govoriti anđeli. Bit ćete odlično povezani sa svim ljudima s kojim radite. Odličan je dan za prezenetacije, iznošenje ideja, razvoj kontakata. Vi ste u zavidnoj formi.