Sabina Ćudić se oglasila nakon brutalnih uvreda Gorice Dodik koja je nazvala jadnicom i p*****

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon što je članicu Naše stranke Sabinu Ćudić brutalno izvrijeđala Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Podsjetimo, fotografija i objava iz britanskog parlamenta izazvala je jučer oštru reakciju Dodikove kćerke Gorice.

Upravo završili sastanak u Parlamentu UK, sa lordom Jeremy Purvisom, iz odbora za međunarodnu politiku te ekspertima Ashdownovih Liberal-demokrata, partnera Naše stranke u BiH.

Tražimo sankcije za Dodika, izbacivanje Rusije iz PIC-a, pojačano političko i vojno prisustvo u Bosni i Hercegovini“, poručila je članica predsjedništva Naše stranke Sabina Ćudić.

Nedugo nakon te objave oglasila se Gorica Dodik.

Plači, moli, vama pomoći nema… E, jadnice jadna, pa znate li nešto drugo sem da kao p*** hodate po svijetu i tražite od drugih da rješavaju probleme u vašoj državi“, poručila je u kćerka Milorada Dodika.

Nakon svega, komentar na napade Dodikove kćerke na društvenim je mrežama imala i Sabina Ćudić.

Hvala za screenshotove, ali nemam vremena da se bavim glupostima između sastanaka. Sutra Brisel“, poručila je kratko Ćudić.

Gorica Dodik svakako je aktivna jučer bila na društvenim mrežama, a inače joj nije rijetkost da se bahato ponaša poput oca i da druge naziva pogrdnim nazivima poput spolnih organa i slično.

Tako je Gorica jučer opravdala i sramotan potez svoga oca, koji je inače osudio sav normalan svijet, kada je pokazao srednji prst novinarima.

Podsjetimo, Milorad Dodik je jučer pri ulasku i izlasku iz Tužilaštva BiH iz svog automobila pokazivao srednji prst prema medijskim ekipama.

Reagovala je i njegova kćerka na Twitteru.

Naime, Gorica Dodik je na svom zvaničnom Twitter profilu podijelila vijest o potezu Milorada Dodika.

Dodala je izuzetno sramotan komentar kazavši: “To je malo šta ste zaslužili”.

Ne postoji osuda koja bi bila dovoljno jaka za ovakvo ponašanje, koje jedan državnik nikada ne bi smio sebi da dozvoli, ali niti dovoljno jaka za bahato ponašanje njegove kćerke.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.