Severina razočarana: U Brčkom joj nisu dozvolili da nastupa u bojama Ukrajine i BiH

Popularna hrvatska pjevačica Severina nastupila je jučer u Brčkom na Trgu mladih i pred publiku izašla u trenerci što je izazvalo niz reakcija.

Danas je ona pojasnila zbog čega je nastupila u toj odjeći.

Za koncert u Brčkom ona i njena ekipa imali su pripremljene trenerke u plavoj i žutoj boji kao simbol podrške Ukrajini a kako je sama rekla ujedno i bojama BiH.

Međutim organizatori joj nisu dozvolili da nastupi u toj odjeći što je i sama potvrdila.

Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike.

Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkom sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave.

Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.

Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno, potvrđuje priložena fotografija iz šatora.

U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukraini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj”, objavila je Severina na svojoj službenoj Facebook stranici.

Severina je na Trgu mladih nastupila povodom 22. godišnjice distrikta Brčko u organizaciji Vlade Brčko distrikta.