Cristiano Ronaldo objavio porodičnu fotografiju nakon gubitka sina: “Gio i beba su konačno s nama”

Cristiano Ronaldo i njegova porodica oporavljaju se od tragičnog gubitka novorođenog sina.

Portugalac je jučer objavio fotografiju porodice sa novim članom porodice.

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez čekali su blizance, ali poslije komplikacija nakon poroda njihov sin nije preživio, a djevojčica jeste.

Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama zahvalivši za podršku koju je dobio od kolega i navijača širom svijeta.

Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica su konačno zajedno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lijepim riječima i gestama.

Vaša podrška je veoma važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu”, napisao je Portugalac.

Tridesetsedmogodišnji fudbaler Manchester Uniteda vratio se individualnim treninzima jučer, a danas bi trebao trenirati i kolektivno sa saigračima sa Old Trafforda.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je u ponedjeljak uvečer objavio da mu je preminuo jedan od blizanaca koje je čekao sa Georginom Rodriguez.

Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dječak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da osjeća. Samo rođenje naše djevojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom.

Željeli bi da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i njezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku.

Naš dječak ostaje naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti“, napisao je Ronaldo.

Uslijedili su brojni komentari prijatelja i ljudi koji poštuju Portugalca.