Nikolina Pišek se emotivno oprostila od supruga: “Neki susreti nikada se ne dočekaju”

Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je u 44. godini.

Njegova supruga, oprostila se od Vidoja emotivnom porukom.

Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama…samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni.

Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata – i svi mi zajedno – bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih.

Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi – i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…“, napisala je Nikolina na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u decembru 2014. dobili su kćer Unu Sofiju, dok je on iz prvog braka imao kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

Prvi su se put sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji određena hemija.

Vijest da su zajedno objavili krajem 2012. godine nakon što su ih paparazzi snimili u izlasku na jednom beogradskom splavu.

Vidoje Ristović rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a zatim i historiju umjetnosti.

Potiče iz bogate porodice, a njegov otac Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof, od devedesetih godina se bavio trgovinom umjetničkim djelima i antikvitetima.

Pažnju javnosti privukao je svojim ljubavnim životom.

Ristović je bio u prvom braku do 2011. godine, kada je, kako se pisalo, ostavio suprugu zbog glumice Katarine Radivojević.

Sa Katarinom je bio u vezi u periodu kada je ona počinjala glumačku karijeru u Sjedninjenim Američkim Državama.

Dok je glumica pokušavala da pronađe svoje mjesto u Holivudu, tadašnji partner Vidoje je često posjećivao. Međutim, njihova veza nije opstala, a Katarina je jednom prilikom rekla da je razlog njihovih prekida bila upravo razdvojenost.

Godinu dana kasnije, u toku ljeta, Vidoje je upoznao Nikolinu u Dubrovniku, pa su se opet sreli u Crnoj Gori. Ubrzo je počela njihova ljubav, a vezu su objelodanili 2012. godine.

Par mjeseci kasnije su se vjerili, a zatim i vezu krunisali brakom, glamuroznom svadbom u Monte Karlu.

Naredne godine su dobili kćerku kojoj su dali specifično ime Una Sofija. Vidoje nije davao izjave za medije, ali je Nikolina o svom suprugu imale najljepše komentare.

Svojevremeno, voditeljica je svog izabranika opisala kao “najspecifičnijeg čovjeka koga je ikad upoznala”.