Foto: PR

Amira Medunjanin održava veliki koncert u Sarajevu 22. jula, ulaznice u prodaji od prekosutra

Svjetski priznata umjetnica Amira Medunjanin 22. jula će održati veliki koncert, ovaj put u dvorani “Mirza Delibašić” u Sarajevu.

Medunjanin dolazi u Sarajevo nakon skoro četiri godine i mnogih koncerata širom svijeta.

Koncert pod nazivom “Pjevat ćemo šta nam srce zna” obuhvatit će njezin cjelokupni opus pjesama u posljednjih 19 godina.

Ponosna sam i sretna što se nakon dugog putovanja po svijetu ‘vraćam kući’ i što ću biti u prilici održati koncert u rodnom gradu i to baš u Skenderiji, značajnom mjestu iz mog djetinjstva. I pjevat ćemo šta nam god duša poželi! Neizmjerno se radujem!”, poručila je Amira Medunjanin.

Koncert organizuje produkcijska kuća Avalon, koja nakon zakazanih datuma Stinga i Whitesnakea u Sarajevu, želi da publici pokloni i koncert najboljih domaćih zvijezda.

Sarajevo zaslužuje česte koncertne spektakle, a nakon pop i rock zvuka vrijeme je da u velikom stilu predstavimo sevdah pred domaćom publikom. Avalon produkcija želi da ovakva dešavanja postanu svakodnevnica u gradu koji je izrodio toliko kvalitetne muzike“, naveo je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Ulaznice će biti puštene u prodaji od srijede, 22. juna 2022. putem platforme www.kupikartu.ba, kao i na njihovim biletarnicama širom Bosne i Hercegovine. Kompletan kapacitet Skenderije će biti prilagođen sjedećim mjestima, a karte u ovisnosti od pozicije će biti dostupne po cijeni od 30, 40 i 50 KM.