Navijači Crne Gore stigli u Sarajevo i uručili novac bh. navijaču za novi kombi

Jedan navijač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji je išao u Podgoricu na meč 3. kola Lige nacija pamtit će to putovanje dok je živ.

Pamtit ćemo i mi, ali ne po paljenju, već po onome što je uslijedilo.

Naime, njemu je prvo zapaljen kombi i kada se činilo da je “zaglavio” u Podgorici, Crnogorci su se pokazali kao izuzetni domaćini i prijatelji.

Prvo su ugostili našeg navijača, a onda pokrenuli akciju prikupljanja sredstva kako bi mu kupili novi kombi i tako mu se odužili.

Samo dan je bio dovoljan da se skupi novac, a navijači iz Crne Gore danas su stigli u Sarajevo kako bi navijaču “Zmajeva” uručili prikupljeni novac.

On je izrazio zahvalnost, ali i sreću što je na kraju sve ispalo kako treba, a osim novca za kombi dobio je i prijatelje iz Crne Gore.

Stvarno su osvjetlali svoj obraz, što se tiče ljudstva i čojstva. Zahvaljujem im se mnogo. Kako su oni osvjetlali svoj obraz, tako želim i ja osvjetlati svoj obraz i da ih ugostim.

Pokušali smo to danas uraditi, ali oni su imali svojih obaveza, pa ćemo to ostaviti za septembar. Za taj burek sa sirom“, rekao je bh. navijač koji je želio ostati anoniman za Avaz.

Kazao je da su uvijek dobrodošli u Bosnu i Hercegovinu.

Baš im se zahvaljujem od srca, srdačno ih pozdravljam. Dobrodošli su uvijek u našu domovinu kao gosti, kao prijatelji, kao braća“, zaključio je on.