Suprug Segmedine Srne Bajramović objavio emotivnu poruku: “Mirno spavaj majko, ljubavi, ne brini za nas”

Admir Bajramović, muž Segmedine Srne-Bajramović koja je nedavno preminula u 50. godini života, postavio je emotivnu objavu na svom Facebook profilu.

Admir je objavio kolaž fotografija na kojima su on i Segmedina sa njihovim sinovima Affanom i Armanom.

Mirno spavaj majko, ljubavi, ne brini za nas, mnogo si nam dobrih ljudi ostavila, da nas utješe, ohrabre, snage daju da ponosno koračamo dalje, sa tobom u našim srcima, mislima, zauvijek.

Hvala svim prijateljima i dobrim ljudima, koji se silno trude da nam pomognu i otjeraju tugu“, napisao je Admir.

Odlazak Segmedine Srne-Bajramović rastužio je mnoge njene prijatelje, saradnike i poznanike.

Svi oni imali su samo riječi hvale za nju, hrabru ratnicu za prava, uvijek veselu i nasmijani, ali prije svega profesionalnu.

Podsjetimo, i sjednica Skupštine Kantona Sarajevo 6. juna počela je minutom šutnje u čast zastupnici Segmedini Srna-Bajramović.

Zastupnik Igor Stojanović posebno se obratio tom prilikom.

U ovim teškim trenucima za klub zastupnika SDP-a želim se zahvaliti svim kolegama što su podijelili bol s nama i porodicom Bajramović. Zamolio bih vas da minutom šutnjem učenjem Fatihe ili na drugi način odamo počast našoj kolegici i sestri”, rekao je Stojanović.

Na mjestu gdje je zastupnica Srna-Bajramović sjedila, postavljena je bijela ruža.

Segmedina je, podsjetimo, preminula u 50. godini života.

Govor je, u ime porodice, na komemoraciji održao njen sin Affan, a malo ko je ostao imun na njegove riječi, pa i na društvenim mrežama.

Zahvalio se svim prijateljima i saradnicima njegove majke, koji su bili podrška, kako Segmedini za života, tako i njenoj porodici nakon njenog odlaska.

Ta ogromna podrška vas, koji ste poznavali moju majku, pokazuje nam da je istim svjetlom njene plemenite ljudske veličine kojom je svakog dana uljepšavala život nama, svojoj porodici, također obasjavala i sve koji su je poznavali.

Zato vam još jednom svima zahvaljujem, što ste nam to pokazali dolaskom na njen ispraćaj, što ste nam podrška u ovim tužnim i teškim danima.

Što mojoj majci zajedno sa nama odajete počast kakvu zaslužuje i njegujete uspomenu kakva dolikuje načinu na koji je živjela i radila sve, iskreno i s puno ljubavi“, rekao je Afan Bajramović.