Hana Hadžiavdagić pokazala poklon za godišnjicu braka: “Nekada nismo imali ni za večeru”

Nesumnjivo jedna od najpraćenijih i najutjecajnijih influenserica u našem regionu Hana Hadžiavdagić sa svojim suprugom Tarikom Tabakovićem obilježila je godišnjicu braka.

Pred svojih više od pola miliona pratitelja prisjetila se njihovog početka.

Hana i Tarik vjenčali su se u julu 2011. godine, te danas obilježavaju jedanaestu godinu zajedničkog života.

Influenserica je na svom profilu podijelila niz objava, između ostalog prisjetivši se dana kada je izgovorila “sudbonosno da”.

Sjećam se nervoze dok mi je mama pokušavala zakopčati vjenčanicu, popraviti krinolinu.. Nemoj da se šminka otopi, frizura pokvari… I evo nas, godinama kasnije, čvrsto se držimo za ruke i koračamo kroz život gradeći naš mali raj“, napisala je Hana na svom storyju.

Istakla je kako se paru nasmiješila sudbina te da im je Bog pružio lagodan život bez problema.

“Sve smo napravili bez ičije pomoći i novca. Porodica je bila tu da nam pruži podršku i ljubav“, dodala je Hana, zahvalivši se i svojoj majci.

Influenserica je pratiteljima pokazala i šta je dobila od supruga na poklon, a riječ je o koferu luksuzne marke Louis Vuitton.

Iako mrzim stavljati otpakiravanje markiranih stvari na Instagram, niti ćete to imati priliku vidjeti od mene, ovo je poseban poklon“, istakla je Hana otkrivši kako je za njega dobila veliki broj upita.

Ako mi je muž kupio kofer, to može da znači da se pakiram i idem“, našalila se Hana, pa poručila da je kofer “suviše mal da u njega spakuje svih 11 godina”.

Osvrnula se i kako je obilježavanje ovog datuma izgledalo na početku.

Kada pomislim da prije 11 godina nismo imali novaca da odemo na pristojnu večeru za godišnjicu… život piše romane ako je ljubav iskrena i prava“, poručila je Hana.

Par, podsjetimo, živi u Zagrebu, a često dolaze i u Hanino rodno Sarajevo.

Lani su obnovili zavjete ispred najbližih ljudi, a cijeli događaj popratio je i veličanstveni vatromet koji je trajao 10 minuta u čast isto onoliko godina koliko su tada obilježili.