FK Sarajevo se zahvalio Hordama zla: “Hvala vam za podršku, zasjenili ste najgori rezultat”

Nakon teškog poraza FK Sarajevo u Zenici protiv Tuzla Cityja, FK Sarajevo se zahvalilo svojim navijačima što su, umjesto polemike, nakon utakmice mogli čuti samo podršku.

Kazali su da su navijači uspjeli zasjeniti težak poraz.

Najteži poraz bordo tima zasjenilo je izdanje navijača sa tribina koji su bodrili tim svih 90 minuta. Hvala vam za neizmjernu podršku i na, do sada neviđenim, situacijama na našim terenima. Potrudit ćemo se da opravdamo vaše povjerenje!”, poručili su iz kluba svojim vjernim navijačima.

Priliku da opravdaju povjerenje, fudbaleri Sarajeva će imati već za vikend, kada je Bordo klub igra utakmicu protiv Igmana iz Konjica.

Podsjetimo, četiri navijača Fudbalskog kluba Sarajevo, koja su sinoć u Zenici prisustvovali utakmici između ekipa Sarajeva i Tuzla Cityja, zadobila su lakše povrede u napadu.

Napad se dogodio nakon utakmice izvan Stadiona “Bilino polje”.

Policija je odmah nakon utakmice, iza 23 sata, zadobila prijavu da se oko 22.10 sati, u ulici Aska Borića, dogodio napad na četiri lica iz Sarajeva, koja su tom prilikom zadobila lakše povrede.

Oni su zbrinuti u Kantonalnoj bolnici Zenica te su nakon ukazane pomoći pušteni kućama.

Za sada nam je nepoznat identitet napadača i radimo na njihovom identifikovanju”, kazao je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Elvedin Fišek.