Na Instagramu se okomili na Nikolinu Pišek: “Ne plačeš više za mužem, ovo je dno dna”

Bivša hrvatska voditeljica Nikolina Pišek već mjesecima je glavna tema u regionu nakon što je ostala bez supruga Vidoja Ristovića.

Trenutno je na Krku u Hrvatskoj odakle je objavila fotografiju sa, kako se čini, palube broda u ljetnoj haljinici s cvijetnim uzorkom.

Kada bi se barem moglo kazniti ljeto zbog prebrze vožnje. Uvijek proleti“, napisala je u opisu fotografije koja je ima više od šest hiljada lajkova.

Dobila je mnoge komplimente na račun izgleda, međutim bilo je i onih kojima nije jasno da se voditeljica nakon dva mjeseca od suprugove smrti tako nosi s gubitkom.

Nemoj toliko plakati za mužem“; “Tugom shrvana žena… Nije lako nositi to breme“; “Malo osnovnog građanskog odgoja ne bi bilo na odmet. Ne treba se zaviti u crno, ali ovo je dno dna“; “Ne plačeš više za Vidojem, brzo te prošlo, kažeš šta je bilo bilo je“; samo su neki od komentara pratioca na Instgramu.

Međutim, s obzirom na to je da Pišek u objavi označila i jedan brend pića, koje i drži u ruci, mnogi su zanemarili činjenicu da u današnje vrijeme na društvenim mrežama se i zarađuje od objava po dogovoru s klijentom.

To je, čini se, upravo ovdje slučaj te da je ova objava za Pišek poslovne prirode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)