Oglasila se Severinina majka o sukobu pjevačice i njene sestre

Nakon što je danas zagrebačka policija uhapsila Severinu jer su od splitskih kolega dobili zahtjev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja, oglasila se i pjevačicina majka Ana.

Naime, nakon hapšenja isplivali su detalji incidenta te se saznalo da je Severinu prijavila njena sestra Marijana, nakon što su se navodno potukle u stanu njihove majke.

O porodičnoj drami sada se oglasila i njihova majka Ana.

Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru”, rekla je Severinina i Marijanina majka za Jutarnji.hr.

Izvor blizak Severini rekao je kako je Marijana, navodno sestru lažno prijavila i to u dogovoru sa pevačicinim bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Uprkos tvrdnjama da postoje i dokazi za to, Popović je demantovao sve ove navode.

Ne želim komentarisati insinuacije i netačne navode, ali želim skrenuti pažnju da je upravo ovakvo ugrožavajuće ponašanje Severine razlog zašto se ovoliko borim da naše dete živi sa mnom i mojom porodicom u jednom mirnom, stabilnom i sigurnom okruženju”, rekao je on za pomenuti medij.

Podsjetimo, Severina je nakon hapšenja i prijave tražila od svog advokata Mate Matića pomoć pa je tako nakon ispitivanja puštena na slobodu dok će se postupak nastaviti odvijati po redovnoj proceduri.

Sestra je prijavila za napad i nanošenje povreda

Zagrebačka policija uhapsila je pjevačicu Severinu Vučković danas oko podne u Zagrebu, javlja Jutarnji list.

Severinino hapšenje je uslijedilo nakon što su iz splitske policije uputili zahtjev zagrebačkim kolegama za njeno privođenje zbog kriminalističkog istraživanja.

Navodno je razlog neprimjerena prepirka u splitskom domu Severinine majke. Popularnu pjevačicu je prijavila sestra Marijana, koja je već i ranije prijavljivala.

Sestra prijavila da se Severina okomila na nju

Prema njenim navodima, Severina se okomila na nju i to pred majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka.

Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Pjevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane medicinske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji.

Foto: Jutarnji
Foto: Jutarnji

Zadobila je niz povreda na glavi i leđima, a na tijelu su joj ljekari uočili i porezotine.

Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pjevačicom, a na temelju koje je Severina s odmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, “skinuta” na zagrebačkom aerodromu.

Drugi izvor tvrdi da je lažna prijava

Izvor blizak pjevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih povreda.

U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor, napala pjevačicu i nanijela joj povrede.

Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samopovrijedila“, kazao je izvor.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gdje je provela proteklih sedam godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu zaštitu prije otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom.

Istovremeno, prijavila je i svoju kćerku, Severininu nećakinju Miu, da je zlostavlja telefonom, podsjeća Jutarnji.