Video/ Na Pinku isključili mikrofon majci pokojne Kristine Đukić kada je kritikovala Vučića

Nataša Đukić, majka preminule YouTuberice Kristine Kike Đukić bila je gošća jutarnjeg programa na televiziji Pink s voditeljicom Jovanom Jeremić.

Sve je bilo u redu dok Nataša Đukić nije spomenula predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

U bizarnom programu koji je ličio na teatar umjetnih suza, prenosi portal, voditeljica je govorila o tome da suosjeća s majkom preminule YouTuberice.

Jeremić je u jednom trenutku upitala Natašu da joj objasni što se sve dogodilo i kako je došlo do Kikine smrti.

U jednom trenutku, Đukić je krenula kritizirati tamošnje tužiteljstvo, ali i predsjednika Srbije.

Sram te bilo, predsjedniče”, rekla je ona.

U tom trenutku režija je ugasila bubica (mikrofon) majci pokojne Kristine Đukić kako se ne bi čulo to što ima da kaže o Aleksandru Vučiću.

Pink je još jednom jasno pokazao u kakvom medijskom mraku žive građani Srbije, a uslijedile su i brojne reakcije građana.

Gledaj Srbijo na šta smo spali. Kakva zlica, uhhh. Slika se a onda plače, saosjeća, ma ista je kao kćerka ove nesrećne žene, diže sebi rejting. Na spomen AV, idu regleri dole, ćao zdravo saosjećanje. Ništa gore na TV nisam vidio, a vidio sam svašta“, napisao je jedan korisnik Twittera.

Kikina majka objavila potresan video i iznijela stravične detalje, da li drugarica ima veze sa smrću?

Podsjetimo, poznata jutjuberka Kika Đukić preminula je u decembru prošle godine.

Tužilaštvo u Beogradu se oglasilo nedavno o tragičnoj smrti influenserice i YouTuberice Kristine Đukić, te su kazali kako je utvrđeno da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo koga u vezi s okolnostima pod kojima je nastupila njena smrt u decembru prošle godine.

Odluka je donesena imajući u vidu obdukcijski zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore s njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prije smrti u dva navrata pokušala izvršiti samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere“, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva medijima.

Njena majka se ne slaže s odlukom Tužilaštva, te je nedavno objavila video na Kikinom Youtube kanalu u kojem je iznijela stravične detalje o kojima je sve vrijeme htjela da priča. Video je odmah skočio na prvo mjesto na trendingu.

Taj dan mi je rekla da joj platim kiriju za stan, jer nije mogla da radi, dečko ju je bio izbacio iz ravnoteže. Pristala sam. Rekla je da danima loše spava, da se ne ljutim ako ne dođe na vrijeme na moj rođendan sutradan.

Dečko je bio upao u njen stan, pa joj je obrisao Instagram. Rekla sam im da su oboje psihijatrijski slučajevi i da bi trebalo da se raziđu. Kada je trebalo da dođu na rođendan, drugarica njena mi je poslala poruku da ide kod nje, da se parkirala. Deset minuta kasnije mi kaže da Kiki ide pijena na usta. Hitna pomoć je odmah došla, i ja sa drugaricom taksijem.

Doktorka je rekla da Kika nije živa. Htjela sam sve da ih pobacam sa drugog sprata. Bio mi je nelogičan položaj u kojem je bila, htjela sam da skinu snimak, a inspektor mi je rekao da nema video nadzora“, rekla je, između ostalog, Kikina mama.

Nataša je nastavila da prepričava šta se desilo danima nakon tragedije.

Njena drugarica nam je dala šifru Kikinog Instagrama tek četiri mjeseca poslije, kada se pobrinula da su obrisane sve poruke. Moja druga kćerka je primjetila da je mnogo poruka obrisano kada smo dobili šifru. Naručivala je hranu prije nego što se ubila, da li bi neko to radio da je htio da se ubije?

Neko je otvorio Youtube nalog 7. decembra s njenim imenom, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre, pa da to objavi. Kćerka Jelena mi je rekla da je, kada je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom.

Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da oduzme sebi život, što nije istina.

Detektivske agencije su mi rekle odmah da nisu zainteresovane, čim su čule Kikino ime. Jednom je rekla dečku da će da oduzme sebi život, pa ju je on vodio i u Lazu, ali je tamo odmah rekla da ne bi to učinila, nego je samo htjela da dođe do nje.

Kika je bila veliki manipulator kada je ljubav u pitanju i veoma sebična. Nikada se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj kćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi“, zaključila je Kikina majka Nataša.

Podsjetimo, javnotužilačka odluka je donijeta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da oduzme sebi život, kao i druge okolnosti i izvršene provjere.

Kika je nezvanično dva puta pokušala da oduzme sebi život skokom sa Brankovog mosta, što njena majka poriče, liječena je u klinici za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarevic” u godini kritičnog događaja.

O svemu se oglasio i najpoznatiji Youtuber na Balkanu, Baka Prase, koji je jedno vrijeme bio osumnjičen da ima veze s Kikinom smrću.