Video/ Objavljen snimak napada vlasnik Nešković pumpe na radnika, natjerao ga da skine majicu

Videosnimak nadzorne kamere sa Nešković pumpe obilazi društvene mreže, a vidi se nedolično ponašanje vlasnika ove pumpe prema radniku.

Naime, snimak sa Facebook stranici “Crna lista poslodavaca Republike Srpske” prikazuje napad na radnika i ponižavajuće ponašanje prema radniku, kako navode, vlasnika Dragana Neškovića.

Nakon što je radnik izašao iz objekta muškarac istrčava za radnikom i gađa ga nepoznatim objektom, vjerovatno čašom.

Zatim za njim izlazi ispred objekta te ga tjera da se skine go do pasa, odnosno da skine radnu majicu, nakon toga ga je otjerao a majicu zadržao.

Kako mediji saznaju radnik je potražio pravnu pomoć nakon ovog napada, a advokat će ga zastupati besplatno.

Dragan Nešković na brojne medijske upite je kazao kako još nije vidio snimak i tvrdi da to na njemu nije on.

Međutim radnici pumpe su prilikom slanja snimka Dražanu Pejakoviću opisali kako je došlo do napada, a i na samom videosnimku je moguće prepoznati identitet svakome ko ga poznaje.

Radnik inače radi u marketu koja je u sklopu benzinske pumpe i ušao je tu u kafić koji je isto u sklopu pumpe nešto da ostavi, a Dragan Nešković je rekao nešto od pića da mu se donese.

Momak pošto ne radi kao konobar i nije mu tu radno mjesto krenuo je nazad u market. Vlasnik ustane kao što se vidi i gađa ga čašom. Na kraju kaže ‘skidaj majicu i kuci‘”, napisano je na Facebook stranici Crna lista poslodavaca Republike Srpske.

Kasnije se i sam radnik javio administratoru stranice te mu ispričao da je do problema došlo, između ostalog, nakon što je prišao Neškoviću da ga obavijesti kako ponovo ne radi pištolj za gorivo.