Poznat termin dženaze dugogodišnjem medijskom radniku Elviru Panjeti

Dugogodišnji medijski radnik Elvir Panjeta iznenada je preminuo jučer u 38. godini.

Njegova smrt pogodila je brojne kolege i prijatelje, koji su se na društvenim mrežama oprostili od njega.

Iza Panjete su ostali brat Tarik i nana Behka.

Dženaza Panjeti će se sutra u 14:30 sati na gradskom mezarju Stadion.

Emotivnu poruku objavile su njegove kolege sa Nove BH.

S bolom i tugom jutros smo primili vijest da nas je zauvijek napustio naš radni kolega Elvir Panjeta. Naš kolega, montažer ili kako smo ga zvali Panja, Panjeks, Panjica, bio je dobri duh naše televizjie.

Svojim znanjem, predanošću i trudom doprinosio je kvaliteti programa Nove BH od samih početaka.

Bio je omiljeni kolega, vrhunski profesionalac, predan i fokusiran, uvijek spreman priskočiti u pomoć i dati najbolje od sebe.

U sebi je nosio najljepše ljudske osobine: ljubav, požrtvovanost, iskrenost, empatiju, snagu i dobrotu koju ćemo zauvijek pamtiti.

Beskrajno smo tužni. Tvoja pozitivna energija, dobrota i smijeh zauvijek će odzvanjati hodnicima naše televizije i u našim srcima“, naveli su iz Nove BH.

Arijana Saračević- Helać je također posvetila nekoliko redova svom kolegi.

Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba.

Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao”, napisala je Helać.