Video/ Salko Juklo odgovorio unuku zločinca Fikreta Abdića: “Spinovanje je umjetnost, ti se još nisi počeo ni brijati”

Nakon što su gotovo svi mediji jučer objavili skandalozni video sa TikToka u kojem izvjesni Arijan Jelenović, navodni unuk ratnog zločinca Fikreta Abdića, tvrdi da je SDA prepisala vlasništvo nad poslovnim prostorima u Sarajevu, a koji su pripadali Agrokomercu, oglasio se ponovo Jelenović.

Njemu je zasmetalo pisanje medija, te je objavio novi video na TikToku.

Zamestao mu je video i Salke Jukle koji ga je žestoko iskritikovao.

Ipak, Salko Juklo, za razliku od medija i SDA nije prešutio, te ga je još snažnije vratio na fabričke postavke.

Sinoć me na TikToku označio unuk presuđenog ratnog zločinca Fikreta Abdića. Da pogledam video koji je on snimio, valjda mu je za to trebao cijeli dan.

Ja to uradim za jednu minutu, jer nemam šta da spinujem, nemam šta da lažem. Znaš šta dječače, spinovanje, to ti je umjetnost. Ti to ne možeš, a koliko vidim ti se još nisi počeo ni brijati“, rekao je Salko.

Salko mu je dalje naveo da mu može napamet reći za šta je sve njegov djed presuđen, te da mu objasni zašto je dobio kaznu koju je dobio, a ne 40 godina zatvora zbog ratnih zločina.

Podsjetio ga je i da njegov djed nije pokazao na suđenju ni trunku kajanja zbog svih zlodjela.

Podsjetimo, Jelenović je prijetio i da će objaviti informacije o pljačkama i ratnim zločinima?!

U posljednja 24 sata u svim vodećim medijima u BiH sam glavna tema. ‘Avaz’ je napisao čak dva članka o meni. Jako mi je drago da se konačno piše i priča o ovoj temi, međutim neke stvari se moraju znati.

Ovdje se pokušava jasno nametnuti da u svim videima, pogotovo ovom popularnom videu na Baščaršiji, ja navodim da je imovina Agrokomerca oteta od Fikreta Abdića. To je tačna informacija. Međutim, imovina je oteta od Fikreta Abdića i 7.300 dioničara Agrokomerca“, poručuje Jelenović.

Pogledajte video.

@arijan_jelenovic @salkojuklo i @avaz.tv žele započeti medijski rat! Mogu ali trebaju se paziti informacija koje imam!#agrokomerc #bosnaihercegovina🇧🇦 #velikakladuša #fikretabdic #politika ♬ Bella ciao – Voces Libres