Ko je najpopularnija navijačica Mundijala: U vezi je godinama, duži period ga ne eksponira

Trenutno na Instagramu ima 2.7 miliona pratitelja do kojih je došla zbog provokativnih fotografija i oskudnih outfita u crveno-bijelim kockicama.

I dok joj mnogi čak i zamjeraju, Ivana je svejedno ponijela titulu najzgodnije navijačice na svijetu.

Svakodnevno je okružena obožavateljima i medijima, a i brojni muškarci čekaju u redu ne bi li se uspjeli fotografisati sa zgodnom Knoll.

No, malo ko poznaje ljubavni život ove atraktivne navijačice. Iako na tribinama nikada nije viđena u društvu muškarca, poznato je da već godinama ljubi privrednika Antu koji je, navodno, direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina.

To dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gdje je Ivana često boravila dok je bila u Hrvatskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako par godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil vidjet ćete da su još uvijek objavljene sve zajedničke fotografije s Antom.

Čini se da je par najčešće dijelio trenutke s putovanja, a prva njihova objavljena fotografija seže u daleku 2014. godinu.

Između ostalog, zajedno su posjetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Disneyland te Oktoberfest u Minhenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Da Ivana oduvijek gaji strast prema nogometu dokazuje i fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo također pravio samozatajni dečko.

Posljednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine kad su se mnogi počeli pitati zašto ga više ne pokazuje. Tada je otkrila da se njen dečko ne želi javno eksponirati, no da ju upravo on često fotografira i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Prošle godine je na pitanje obožavatelja o ljubavnom statusu otkrila kako je još uvijek u vezi te dodala: “Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza 3 godine, druga 6 mjeseci i treća, evo, preko 7 godina“, otkrila je Knoll.

Dodala je i da ju često povezuju sa sportistima.

Stalno me povezuju sa sportistima. Nisam bila ni s kim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, no bavi se zapravo građevinom“, komentirala je.

Osim toga, poznato je da je par jedno vrijeme živio u Zagrebačkoj Ilici, a čitatelj Story.hr-a uhvatio ih je i na Dolcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)