Objašnjenje Katarana na fotografisanje atraktivne Hrvatice: “Napravili su to da bi je prijavili”

Reprezentacija Hrvatske tokom svih utakmica imala je podršku atraktivne navijačeice Invale Knoll, poznatije na društvenim mrežama kao Knoll Doll.

Vatreni su i sinoć na stadionu Al Janoub, kada su izbacili Samuraje sa Mundijala, ponovo uživali podršku najpoznatije navijačice.

Atraktivna Hrvatica završila je u svim svjetskim medijima, na prvom susretu grupne faze između Hrvatske i Maroka (0:0) prošetala se tribinom i zaokupila pažnju domaćih navijača.

Nekolicina Katarana nije mogla odoljeti atraktivnoj hrvatskoj navijačici, uzeli su mobitel u ruke i fotografirali je.

To se brzinom munje proširilo internetom, a jedan od katarskih poduzetnika Mohammed Hassan Al-Jefairi imao je objašnjenje za potez svojih sunarodnjaka.

Samo za vašu informaciju, nisu je fotografisali jer im se sviđa, već zato što im se ne sviđa kako je odjevena, što je neprikladno za našu kulturu.

To vam može potvrditi svaki Kataran. Vjerojatno su to napravili da bi je osudili”, poručio je na društvenim mrežama, prenosi španska Marca.

Međutim, nikada se do sada nismo susreli da neko fotografiše nekome stražnjicu s osmijehom na licu a da želi tu osobu da prijavi.

Čini se da je Ivana ipak donijela više sreće Kataranima nego što ovo opravdanje apsurdno zvuči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)