Rizzo Ruža žrtva hakerskog napada, obrisana mu pjesma “Trange Frange”: “Hejterima poručujem da se opuste i uživaju”

Rizzo Ruža, poznati sarajevski muzičar koji se nedavno nakon dužeg perioda vratio muzici, kazao je da konstantno dobija brojne poruke.

Otkako sam izbacio novu pjesmu i spot ‘Trange Frange’ društvene mreže bruje od komentara, a svakodnevno dobijam na stotine poruka, od onih dobrih da je pjesma vrh i osvježenje, do onih negativnih na koje neću da trošim riječi“, kazao je danas sarajevski pjevač Rizzo Ruža.

Poručio je da su mu pjesma i kanal jučer bili žrtva hakerskog napada i da je uklonjena sa youtubea.

Nažalost, mnogi nisu shvatili poentu pjesme, pa su nastavili sa negativnim komentarima i optuživanjem jedni drugih. Možda je naivno bilo misliti da će se prepoznati oni čija se život sveo na kladionicu i ‘trange frange’”, naveo je Rizzo Ruža.

Kazao je da za one koji ga podržavaju sprema još veću “zafrkanciju”.

Nažalost, došlo je do usijanja na nekim komentarima i jučer je moj email nalog i Youtube kanal bio žrtva hakerskog upada.

Pjesma sa 73.000 pregleda je uklonjena, ali smo jučer uspjeli da povratimo kontrolu i pjesma je ponovo postavljena na moj oficijelni kanal.

Hvala onima koji vjeruju u mene i koji me prate, za nih spremam jos žešću zafrkanciju, a hejterima poručujem da se opuste malo i uživaju u životu”, zaključio je u obraćanju fanovima na društvenim mrežama.