Zeničaninu obili vozilo zbog siće, on poručio “klošarčiću”: “Ostavio sam pare u ladici i kombi na istom mjestu, čekam te”

Ogorčeni Zeničanin doživio je neugodno situaciju kada mu je, za sada nepoznati muškarac, obio vozilo marke Ford.

Tom prilikom otuđio je 2 punjača, 4 eura, 12 kuna i 1.60KM dok je pričinio materijalnu štetu na vozilu razbivši staklo na vratima.

Vlasnik vozila, Enis Mujezinović zvani Rambo poslao je poruku lopovu, ali i svim poštenim građanima koji imaju bilo kakvu informaciju da mu pomognu pronaći lopova.

Kako Enis kaže, pošteni građani bit će novčano nagrađen.

Sinoć u zeničkom naselju Blatuša desila provala u motorno vozilo kombi Ford. Razbijeno je leptir staklo i ukradena su dva punjača 5 eura 12 kuna i 1.60 KM znači ništa vrijedno.

Međutim ja kao vlasnik poručujem klošarčiću koji je to uradio da to ponovi i večeras. Zamjenio sam i staklo, večeras ga neću ključat, bit ce kombi na istom mjestu a unutra ga čeka nagrada prikazana na slikam.

Za sve one koji znaju ili saznaju bilo kakvu informaciju o pociniocu ovog seljačkog poteza nek mi se jave na broj telefona 062/692-994 za ime počinioca nudim nagradu od 2.000 eura diskretno i pozdrav“, izjavio je Enis Mujezinović zvani Rambo za portal Crna-Hronika.