Božo Vrećo fotografijom u kupaćem kostimu čestitao Novu godinu, najluđu noć proveo na egzotičnoj lokaciji

Bosanskohercegovački interpretator sevdalinke Božo Vrećo fotografijom u kupaćem kostimu čestitao je svojim pratiteljima Novu godinu.

Kako je naveo u opisu fotografije najluđu noć proveo je na karipskom otoku Aruba.

Želim vam najdivniji moji božansku sreću u 2023. godini. Da duša i srce uvijek o svemu odlučuju, da svakom pokažete svoju neiscrpnu dobrotu i sposobnosti jer tek tada se želje ostvaruju, da istrajete u svim svojim zamislima i ciljevima.

Da budete svim bićem zahvalni Svevišnjem na svemu što daruje i daje, da imate više strpljenja i da uz vas uvijek budu oni koji su preslika vas samih.

Želim vam ljubavi jer samo ona mjenja svijet. Grlim vas na sve četiri strane svijeta sa Karipskog otoka Arube i vidimo se od februara na koncertima! Volimmmm“, napisao je muzičar uz fotografiju u kupaćem kostimu.

Uslijedili su brojni komentari i uzvraćene čestitke.

“Prekrasno si ovo napisao! Dosad najljepše riječi, čestitka je vrh! Hvala neka i tebi bude sretna Nova godina”; “Hvala predivni čovječe,mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u 2023. naravno i uspjeha. Uh i tvojoj mami želim jakoo dobro zdravlje, divni ste”; “Hvala također naš najlepši anđele”; samo su neki od komentara ispod objave koja je pokupila preko dvije hiljade lajkova.