Video/ Ludnica na ulicama Niša: Opštinar napao aktivistu jer ga snimao u kazinu za vrijeme radnog vremena

Građanski aktivista iz Niša, Srđan Nonić, želio je dokazati da je tamošnji opštinar Nikola Panić samo fiktivno zaposlen u gradskoj upravi, te da ga nikada nema na radnom mjestu.

Njegova namjera se pretvorila u obračun o čijem će se epilogu izjasniti pravosudni organi.

Nonić je upalio snimanje na mobitelu, ušao u kasino u kojem je zatekao Panića, u vrijeme kada je ovaj trebao biti na poslu.

Panić mu je govorio da ga prestane snimati, a zatim mu uputio uvrede.

Prepirka se nastavila na ulici ispred kasina, a zatim je Panić nekoliko puta udario Nonića.

Zatim je krenula jurnjava naočigled brojnih građana Niša.

Panić prijeti Noniću da će mu polomiti ruke i noge zbog snimanja u kasinu. Nonić mu je uspio odmaći, a zatim je usporio.

Paniću se pridružio još jedan muškarac i napao Nonića, koji je sada već stigao do zgrade Policijske uprave, gdje je odmah prijavio napad.

Posjedujem dokumente koji dokazuju da Nikola Panić radi u gradskoj upravi od 2013. godine gdje je bio angažovan na pozicijama operater za GIS i operater pozivnog centra za infrastrukturne podrške sa radnim vremenom od 7.30 do 15.30.

Tražio sam dodatno pojašnjenje na koje mi nije odgovoreno da li ima neko fleksibilno radno vrijeme, jer godinama u vrijeme kada bi trebao da bude na svom radnom mjestu, dolazi na press konferencije gradskih funkcionera“, objašnjava Nonić uslijed događaja koji su prethodili sukobu.