Video/ “Unuk” pokojnog pjevača razočarao žiri, Bosanac poručio Miliju: “Ustani kad pričaš o njemu”

Direktno iz Batočine na Grandovu scenu stigao je Đorđe Đinović, 24 – godišnji momak sa velikim snovima i ogromnom tremom zbog koje u “Zvezdama Granda“ nije dao svoj maksimum.

Tokom prve pjesme “Tako lako“ od Dženana Lončarević žiri je razočarano gledao u njega.

On recituje. Ništa kao da nije jeo“, dobacila je Viki Miljković, a ništa se nije promijenilo ni tokom druge pjesme “Laže mjesec” tokom kojeg je zaradio panik.

Mislim da me je savladala trema“, rekao je takmičar nakon nastupa, a Snežana Đurišić dobacila da je šteta jer ima divnu boju glasa u donjim lagama.

Na dedu“, dobacio je Saša Popović, a Aleksandar Milić Mili pitao da li je on unuk Cuneta Gojkovića.

Jesam, iz familije, ne rođeni“, rekao je Đorđe.

Mili se složio da je šteta što nije mogao da pokaže više, a zatim dodao da nema ni snage, ni vazduha tokom pjevanja.

Jesi ti ikada čuo Cuneta kako pjeva? Ko je taj čovjek?“, pitao je Dragan Stojković Bosanac Milija, a on rekao da je to predivan vokal i da vrlo dobro zna o kome se radi, te mu je Popović zatražio da kaže bar jednu Cunetovu pjesmu.

Čuo sam sve pjesme. Odrastao sam uz Cunetove pjesme. Tad smo imali jedan ili dva kanala, to smo morali da gledamo“, odgovorio je kroz osmijeh Mili, a Bosanac mu poručio da ustane kad priča o Gojkoviću.

Snežana mi je rekla je Cunetov unuk, a ni ti nisi znao!“, dobacio je Mili Popoviću kroz smijeh.

Marija Šerifović je prokomentarisala da takmičar mora da vježba, da radi i na energiji i na pjevanju, a Popović dodao da on to može, samo nema dobar pristup.

Moraš da budeš lider, a ti si se uvukao u mišiju rupu“, poručila je Viki takmičaru, a Popović ga pitao što nije pjevao dedinu pjesmu, kao što je “Kafu mi draga ispeci“ ili “Janičar“.

Ove sam vježbao nakon audicije, mislio sam da će biti dobro“, odgovorio je Đinović, na šta je Bosanac dobacio da je htio da bude moderan, umjesto da pjeva lijepe Cunetove pjesme.

Čekajte, objasnite kako mu je unuk?“, pitala je zbunjeno Viki, te je takmičar objasnio da su njegova baka i Cunetova majka bile rođene sestre.

To se zove rođak“, zaključila je Marija, a takmičar istakao da je to na početku i rekao.