Youtuber Amir Hadžić ide u zatvor? Požalio se na društvenim mrežama o postupanju sudije

Kako je naglasio u statusu na društvenim mrežama, bh. youtuber Amir Hadžić, morat će odslužiti zatvorsku kaznu.

Njegov status prenosimo vam u cijelosti:

“Upravo sam se vratio sa ročišta iz suda u Gračanici, gdje je ulogu glavnog cirkusanta vodio sudija Husejin Šerbečić, sluga kriminalne hobotnice koja nas je dovela do stanja u kojem se nalazimo, a koji je već ranije optuživan za seksualno uznemiravanje kolegica na poslu.

Prvo me pokupila sudska policija u onaj zadnji dio kedija, kao kakvog ćuku, valjda da se ne mogu obadati iza.

Ja se tek probudio, niko da ponudi kafom, cigarom, sramota da nemate kafe aparata u sudu.

Zatim je počelo suđenje na kojem mi je saopšteno da dolazi do opoziva uvjetne kazne i sada valja ići u zatvor.

Naknadno će mi javit presudu zatvora, međutim zatvor ne briše novčanu kaznu, tako da valjda kada izađem iz zatvora, opet idem u zatvor i tako sve infinity loop.

Ja kako sam skontao, ako zatvor ne briše novčanu kaznu, to znači da doživotno idem u zatvor, valjda.

Zamislite sudiju Husejina Šerbečića, koji na ročištu u sudu koristi fraze; ‘Izbićemo mi to tebi iz džepa’, ‘ja takve volim’ i slično.

Nisam upućen, jel to kodeks ponašanja u sudnici? Osjećam se ugroženo na više načina, ne znam kakve se sudiji misli vrte po glavi.

Još jedna upečatljiva rečenica je da najviše voli ovakve kao ja, kojima ništa u državi ne valja a pokradoše je. Tu ga upitam, jesam li ja to nazvan lopovom, kaže jesi.

Kad izađem iz zatvora, vraćam se 100 posto na YouTube. Prvi video je o sudiji Husejinu Šerbečiću i njegovoj karijeri. Nasmiješi se sudija, postaješ nam popularan pod stare dane”, napisao je Hadžić.