Vico Zeljković: “Osjećam ponos kao predsjednik FS RS”

Predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković naglasio je kako je ponosan i zadovoljan nakon manifestacije “Dan fudbala Republike Srpske”.

Zeljković istovremeno obavlja ulogu predsjednika Fudbalskog saveza RS.

Na svom zvaničnom profilu na društvenim mrežama istakao je kako uprkos brojnim izazovima, manifestacija ipak uspijeva da opstane.

Također, Zeljković je napisao kako rukovodstvo Saveza ima obavezu da nastavi ulagati maksimalne napore u razvoju fudbala i infrastrukture od Novog Grada do Trebinja.

Osjećam ponos i zadovoljstvo kao predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske nakon još jedne manifestacije ‘Dan fudbala Republike Srpske’. Uprkos brojnim izazovima uspijevamo da opstanemo i da svake godine podignemo standarde.

Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u organizaciji, našem partneru u ovom projektu ‘Sportskom žurnalu’, kao i svim uvaženim gostima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj.

Čestitam ovogodišnjim laureatima i stručnom žiriju, koji nije imao lak zadatak da među najboljima izabere ‘prvog među jednakima’.

Osim zadovoljstva, ‘Dan fudbala’ za sve nas u rukovodstvu Saveza predstavlja i obavezu da nastavimo da ulažemo maksimalne napore i da nastavimo za razvojem fudbala i fudbalske infrastrukture u svim sredinama, od Novog Grada do Trebinja“, napisao je Zeljković.

Manifestaciji su, između ostalog, prisustovali predstavnici Crvene zvezde i počasni predsjednik Partizana Ivan Ćurković.