Video/ Stanivuković i drugi put s lažnim dojavama izigrao Vukanovića, stigao i žestok odgovor

Draško Stanivuković (PDP), gradonačelnik Banje Luke, objavio je na društvenim mrežama novi snimak, gdje pokazuje kako je još jednom prevario poslanika u NSRS Nebojšu Vukanovića.

Naime, prvo je objavio snimak gdje je anonimno prijavio samog sebe Vukanoviću o sastanku u vili Vlade RS na Jahorini, a nakon toga i o nepostojećem krovu na teninskom terenu, koji je navodno plaćen više od 1.000.000 KM.

Falsikovana faktura od 1.000.000 KM i opet je bila dovoljna jedna poruka sa nepoznatog broja. Nije poslao ni upit Gradu da provjeri te ,’povjerljive i šokantne informacije’.

Kažu da je brzoplet i naivan, pa me brzopleto i naivno optuži da sam ukrao 1.000.000 KM“, napisao je Stanivuković uz snimak.

Brzo je stigao i odgovor Vukanovića.

Podmukli spletkaroš izjavio je kako je otišao na Jahorinu na sastanak PDP-a 28.2. i usput snimio video-podvalu i propali pokušaj da me diskredituje, ali činjenice govore da toga dana nije bilo nikakvog partijskog sastanka.

Istog dana predsjednik PDP-a Branislav Borenović bio je sa poslanicima i delegatima Parlamenta BiH na sastanku u Brčkom, a niko od funkcionera, niti od neka stranica PDP-a nije objavila da je bio sastanak, pa je pitanje da li se on uopšte dogodio, jer je poznato da Simbioza voli da se slika“, napisao je Vukanović.

Kaže da se iz PDP-a niko nije oglasio kako bi osudio ovakve niskosti i podlosti te da im ostavlja rok još danas ili će ti ljudi snositi posljedice i biti sa Stanivukovićem u istom košu.

Prva neka se za kanonadu pripremi Mirna Savić Banjac, desna ruka podmuklog spletkaroša, skromna podvižnica i trojeručica koja grabi tri plate, u Narodnoj skupštini, Muzičkoj školi i Gradu Banjoj Luci…

Toliko sam se toga nagutao nekorektnosti i noževa u leđa zbog ‘opšte stvari’, prešutio i prelazio preko mnogih udaraca funkcionerima PDP-a, od tužbi, napada i gađanja diktafonom Slavka Vučurevića, udaraca u Narodnoj skupštini i pozezanja noža na mene u restoranu Hotela Bosna u pauzi sjednice od strane prethodnog šefa Kluba PDP-a Perice Bundala, jer sam branio Jelenu i Draška tokom sjednice o Pelješkom mostu, do javnih pljuvanja njihovih poslanika i posljednjih podvala Stanivukovića, da je dosta za tri života.

Svima sam se nesebično davao, borio bez ijedne riječi i uslova, ginuo za Draška 2020, sad Jelenu, ranije Ivanića 2014. i 2018. godine, i ako ništa drugo zaslužio sam poštovanje.

Očito da mene i moje saradnike nisu cijenili dovoljno, jer smo se uvijek povlačili zbog opštih stvari i davali punu podršku bez uslova, a sada će morati da nas se plaše, dobro vode računa jer su prepunili čašu“, zaključio je Vukanović.

Stanivuković mu poslao anonimnu poruku da se sastaje s Dodikom, Vukanović napravio vijest

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, objavio je jučer i videosnimak u kojem je pokazao kako je nasamario Nebojšu Vukanovića.

“Navukao” je Vukanovića da se sastaje s Miloradom Dodikom poslavši mu svoje fotografije sa lažnog broja, koje je trebinjski političar objavio.

Videosnimak počinje s dešavanjima iz 28. februara kada je Stanivuković bio na Jahorini zbog sjednice PDP-a.

Kaže da se dosjetio snimiti svoj automobil ispred vile Vlade RS-a na Jahorini i poslati to pod lažnim imenom Vukanoviću u nadi da će biti objavljeno bez provjere izvora.

Zatim je informaciju o sastanku i fotografije s planine poslao putem Vibera, pod lažnim imenom, a 4. marta je to Vukanović objavio na svom blogu s naslovom “Tajno krštenje i sastanak Draška u vladinoj vili na Jahorini”.

Stanivuković je citirao dijelove iz tog teksta kazavši da je riječ o lažima koje je Vukanović nadogradio na neprovjerenu i netačnu informaciju koju je dobio.

On piše ‘tajno se počeo sastajati, posjetio je luksuznu vilu koju koriste Dodik, Željka i Višković’. Još je rekao da on ne bi iznosio detalje, pozvao je mene da kažem o čemu smo razgovarali na sastanku“, naveo je Stanivuković.

Na kraju je zaključio da je ono što Vukanović piše na svom blogu “izmišljeno, lažno novinarstvo, klevetanje”.

Dodao je kako je Vukanovićevo objavljivanje bez prethodne provjere izvora “za tužbe”.