Foto/ Turbofolker Lepi objavio uznemirujuće fotografije nakon što je pretučen

Popularni turbofolker Lepi brutalno je pretučen prije nekoliko dana u Novom Pazaru, kada ga je jedan od komšija napao dok je čekao goste na ulici nedaleko od svojih apartmana.

Kako mediji prenose, ovaj pjevač je duži period u sukobu sa određenim službenicima iz PU Novi Pazar.

Popularni “Lepi” je u razgovoru za N1 ispričao šta se dogodilo.

Napadnut sam, tek sam izašao iz bolnice. Napao me komšija, koji je dobar sa policajcem s kojima ja imam dugo problema. Čekao sam goste neke iz Turske za apartman, onda je naišao komšija i rekao: Šta me gledaš?

Ja sam okrenuo glavu na drugu stranu, udario me boksom, potom nogama, ja sam se onesvijestio. Poslije se ni ne sjećam jer sam se onesvjestio”, kazao je “Lepi” za N1 i dodao:

To je urađeno po nagovoru policajca S. S.

U izjavi za Nova.rs pjevač objašnjava da ga je spasila supruga koja se u jednom momentu pojavila.

Dok sam ležao bez svijesti, on mi je sjeo na leđa i udarao me pesnicama u potiljak. Pa me je hvatao za kosu i glavom udarao o trotoar.

Moja supruga se pojavila u jednom momentu tu i uspjela da ga skloni i odgura od mene. Bio sam tri dana u bolnici”, priča pjevač i nastavlja:

U policijsku stanicu otišao sam po izlasku iz bolnice, međutim tamo su mi rekli da nema elemenata za krivičnu odgovornost.

Pokazao sam im slike, nalaze ljekara, video snimke na kojima me on udara, ali oni su me poslali kući i rekli da nema ništa od toga.”

Lepi ističe da u Novom Pazaru vlada anarhija i bezakonje i pretpostavlja da manijak ima neke veze u policiji i da ga neko štiti.

Podsjetimo, na snimku napada se vidi kako pjevača brutalno udara muškarac.

Lepi je široj javnosti poznat po specifičnim spotovima, a njegova najpoznatija pjesma je “Iza oblaka”.