Ovo su trojica radnika iz Jajca koji su izgubili živote u stravičnoj nesreći

Tri osobe izgubile su život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Crna Rijeka, opština Mrkonjić Grad, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Još četiri osobe su povrijeđene.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19:43 sati, učestvovalo je putničko vozilo “Mitsubishi”, kojim je upravljao Miroslav Kaurin (34) iz Šipova i teretno motorno vozilo “Ford”.

Život su izgubile osobe čiji su inicijali S. C., E. Č. i S. P, svi iz Jajca, a četiri osobe koje su povrijeđene bile su zajedno sa njima u teretnom vozilu.

Radi se o radnicima iz jajca, a brojni građani i prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od nastradaih, te žele brz oporavak povrijeđenom Asimu Kokiću iz Jajca.

Našem Senadu Poški, Elviru Čagalju i Selvedinu Crncu neka je vječni rahmet, a porodici i njihovim najbližima upućujemo iskrenu sućut i sabur.

Teški su ovi momenti za mnoge Jajčane, jer ipak se radi o ljudima koji su tek zakoračili u život i nisu ni osjetili sve njegove čari.

Našem Asimu Kokiću koji je prebačen u Sarajevo držimo fige, da pobijedi do sada svoju najtežu bitku i da se vrati s nama u uobičajne životne tokove. Svako na svoj način neka uputi molitvu“, navodi se u poruci objavljenoj na Fecebooku portala Jajce.online.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Tužilac je naložio da se preduzmu potrebne istražne mjere i radnje, kao i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela poginulih lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.