U maju će neki astro znakovi plivati u novcu, a drugi će biti na ivici bankrota

Pred vama su predviđanja za maj na osnovu zvijezda. Kome se piše dobro, a kome loše u mjesecu Bika? Kome će novac padati sa svih strana?

Ovan

April vas je obradovao prijatnim poklonima i neočekivanom zaradom.U maju će biti prilike da pronađete novi poziv za sebe, što će dovesti do uspješnih odluka.

Bik

Ako ste u aprilu donijeli dobre odluke, trebalo bi da budete nagrađeni. Maj će vas obradovati povjerenjem u vaše sposobnosti i novčanom dobiti.

Blizanci

Do sada vam nisu cvjetale ruže, ali sada će se situacija promijeniti nabolje. U maju će se finansijska situacija razvijati na najbolji način.

Rak

Mali koraci su vodili do neznatnih visina, ali vrlo je vjerovatno da ćete se sada katapultirati. U maju će se vaše dugogodišnje nade ostvariti i možete da postignete nove visine.

Lav

Maj obećava nova profitabilna poznanstva. Što se novca tiče, sve će biti stabilno, ali postavljaćete temelj za nešto više.

Djevica

Stvari se nisu najsjajnije odvale do sada. U maju ćete biti zainteresovani za obećavajuće kreativne pravce, ali u svakom slučaju poštujte finansijsku disciplinu.

Vaga

U maju će se pojaviti finansijska podrška vašeg okruženja. Ipak, treba da se držite razumne potrošnje.

Škorpija

U maju će biti potrebno pojačati radni tempo. Budite strpljivi i cijenite ono što ste već postigli.

Strijelac

U maju počinje povoljan period. Sva kreativna dostignuća mogu donijeti veliku sreću.

Jarac

Možete početi da privlačite dodatne resurse.U maju stiže isplativa finansijska ponuda, koja će donijeti prijatne bonuse.

Vodolija

Maj nije stabilan po pitanju novca. Međutim, to kod vas neće izazvati veliku zabrinutost.

Ribe

Radite na svom imidžu. Maj će vas zadovoljiti profitabilnim okolnostima u finansijskom sektoru.