Usame Zukorlić čestitao Milatoviću: “Pobjeda u korist svih naroda Crne Gore, neka regija Sandžaka bude most spajanja”

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Srbije Usame Zukorlić čestitao je Jakovu Milatoviću na izbornoj pobjedi u Crnoj Gori.

Izrazio je nadu u produktivnije odnose Srbije i Crne Gore.

Zadovoljstvo mi je da Vam uputim čestitke povodom ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i čestitke na uspješno organizovanim i održanim demokratskim izborima.

Koristim priliku da kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Srbije izrazim nadu da ćemo odnose između Republike Srbije i Republike Crne Gore u buduće intenzivnije i produktivnije razvijati, za dobrobit naših građana i država“, kazao je Zukorlić.

On je izrazio želju da regija Sandžaka bude “most spajanja i primjer suživota”.

Također želim da regija Sandžaka, kulturno historijska oblast, koja se prostire kako na područiju Srbije, tako i na područiju Crne Gore bude most spajanja i primjer suživota, uvažavanja i prosperiteta između bošnjačkog, srpskog, crnogorskog, albanskog i romskog naroda.

Primite izraze mog uvažavanja i da pobjeda bude u korist svih naroda Crne Gore, na principa pravde i pomirenja“, napisao je Zukorlić na društvenim mrežama.