Hana Hadžiavdagić oštro odgovorila na uvrede: “Reče narod koji živi u banana državi i glasa za kriminalce”

Nakon što je Hana Hadžiavdagić gostovala na jednom panelu na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je pričala o poduzetništvu, podigla se velika prašina oko toga.

Mnogi su osudili ovaj potez uprave fakulteta, rekavši da Hani nije mjesto tu.

Hana se oglasila i na društvenim mrežama, te uzvratila svim onima koji su bili protiv toga da Hana učestvuje u ovom panelu.

Reče narod koji živi u banana državi, glasa za kriminalce i lopove već 30 godina u državi gdje je premijer osuđen na pet godina zatvora, ali eto još nije imao obraza dati ostavku…

Samo u ovoj muljaži 10 miliona vaših novaca se pokralo, narode, ali eto, jedini problem je Hana“, navodi Hana oštro u svom statusu.

Dodala je da nikome ništa nije ukrala, ali je valjda trebalo da krade, mulja i laže i da narod uz sve to glasa za nju.

Reče pametni narod banana države. Ma važi. P. S. Hana vam je super kada trebate preko njenih društvenih mreža skupiti novce za stotine liječenja, ali kada treba potaknuti mlade ljude da se bave biznisom, da ne varaju i ne kradu, da plaćaju poreze, da vjeruju u sebe, da budu dobri i humani ljudi, onda je Hana go*no. Licemjerju kraja nema“, napisala je.

Pored Hane, na spomenutom panelu su govorile i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić, dekanesa Ekonomskog fakulteta Jasmina Selimović, profesorica Azra Hadžiahmetović i poduzetnica Sabina Softić.

Bitno je naglasiti da je Hana dobila i ogromnu podršku na društvenim mrežama, posebno mladih i uspješnih ljudi.