Foto: IG

Severina objavila fotografiju sa sinom i rastužila fanove: “Ovo je velika sramota”

Pjevačica Severina Vučković uživa u odmoru u Rimu, a svoje fanove obradovala je novim fotografijama i snimcima na svom Instagram profilu.

Međutim, jedna objava rastužila je njene pratitelje koji su joj pružili podršku u komentarima.

Naime, sa Severinom je u Rimu i njezin sin Aleksandar, ali na zajedničkim fotografijama s mamom dječak spušta glavu i krije lice.

Razlog zbog kojeg to čini je bizaran, Aleksandrov otac Milan Popović sudskim putem zabranio je Severini da objavljuje fotografije sa sinom na kojem se vidi njegovo lice.

Ljubav mi je sve objasnila i ljubav je sve riješila“, citirala je Severina papu Ivana Pavla II u opisu fotografije sa sinom.

Na fotografiji su se nizali različiti komentari, a neki od njih su “Ovo je velika sramota da dijete mora skrivati lice zbog tamo nekog kretena što ima privilegiju na zakon“; “Tužno je vidjeti da lice tvog dijeteta mora biti pokriveno“; “Kad vidim da majka koja ga je nosila i rodila ima zabranu slikat se s vlastitim djetetom muka me uhvati… Ali godine lete i vrlo brzo će mali skinuti kapu i dignuti glavu uz svoju mater“, pisali su Severinini pratitelji.

Iako je Popović zabranio Severini da objavljuje fotografije Aleksandra, spremno je pozirao prošlog ljeta sa svojim sinom i Severininim bivšim suprugom Igrom Kojićem koji je fotografiju i objavio na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)